Jazzhands

Berättelsen om tjockisen och apan


Sjuk grej.

Vi behöver inte gå in på min American Idol-addiction här och nu, utan bara konstatera att det är i USA de stora nötterna finns, som en jordnötsreklam proklamerade på nittiotalet.
Och alla ställer de upp i American Idol!

Så här: två idolwannabees – Kenneth Briggs och Jonathan Jayne – ställde upp i Seattle-uttagningen. Både gjorde så fruktansvärt dåligt ifrån sig att det blev en YouTube-våg av det hela. Simon Cowell kallade Briggs för en “bush baby”, alltså en liten apa. (Han ser mer ut som en gremlin, men whatever). Jayne kom undan glåporden, blev bara tillfrågad om han snott den rundlagde jurymedlemmen Randy Jacksons byxor. Jonathan är lätt utvecklingsstörd by the way.

Men sedan börjar det roliga.

De grinar ut i pressen och och säger att Simon var elak. De säger roliga saker. Och de blir hyllade! (Eller hånade, det beror på hur man ser det.)
Men faktum kvarstår: nu åker de land och rike runt och ser deras mystiska kändisskap bara växa. Här http://www.youtube.com/watch?v=UcOn6RkML3M&mode=related&search= är storyn om de två mest osannolika kändisarna i USA just nu.

Här är de med en i talkshow (Jimmy Kimmels). Här är de med igen, eftersom de gjorde så “bra” ifrån sig. Så pass bra att Kimmel ber dem köra lite reportage från “the Bob Hope Classic celebrity golf tournament” i Palm Springs. Så nu är de reportrar. Check it out.

Och vill man skicka en personlig hälsning till tjockisen som övervann allt kan man göra det på hans personliga My Space-sida.
Själv föredrar jag honom framför hans håriga vän. Bushbabyn är alldeles för tillgjord. Tjockisen mer avslappnad. Har jag fel?

PS. Tack Alex för tipset!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen