Jazzhands

Uppryckning

Okej, operation uppryckning inledd. Jag har nu spenderat ett fyrsiffrigt belopp, som skall förbli okänt, på olika “reafynd” över staden. Min ekonomi har erfarit en smärre backlash men jag mår i alla fall bättre och det är ju huvudsaken. Visst, jag vaknade med en begynnande förkylning, alla de bekanta symptomen, men sånt kan man leva med. Det hör ju till och så vidare. Plus att man får äta kopiösa mängder glass vid förkylningstillfällen.

Det blev filmsammanfattning i P3 Populär i morse, innan ett tvåtimmarsbesök hos dyra skönhetsterapeuten. Det var kul som alltid men också sorgligt eftersom programmet läggs ned i övermorgon. Sista medverkan någonsin med andra ord. En tom och trist känsla, jag älskar verkligen att sitta i den där studion, se den gröna lampan tändas och höra den krispiga direktsändningstystnaden i hörlurarna. Kommer att sakna det.

Höll för övrigt på att säga att “Never Let me go” handlar om “cyborgs”. Jaja, evande organdonatorer, whatever. Same, same. Årets besvikelse i vilket fall som helst.

Vemodet fortsätter men terapeuten och nattsömnen har ingett hopp. Det kommer kanske att ordna sig trots allt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen