Jazzhands

Filmfredag

frost-life-goes-on
Bra fredag. Middag med filmkritikerförbundet där jag, av outgrundlig anledning, sitter med i styrelsen. Jag undrar fortfarande om det var meningen eller om det fanns någon underliggande tanke med att ha de tyngsta recensenterna från de största tidningarna på ena kanten av det avlånga bordet, för att sedan sippra ned mot oss ströfrilansare mot andra kanten av bordet. Lustigt ändå. Jag satt givetvis ytterst. Jag har inte ens något fast recensionsgig att stoltsera med för tillfället.
Det var en fin middag, trevlig och en sådan där det mesta flyter på. Förbundet delade ut priser till Anna Odell och Ruben Östlund för deras filminsatser. Vi åt kantareller. Vi pratade om apor och norsk film. Det var trivsamt, ledigt. En blandning av familjärt och professionellt. Artigt men också personligt.
Jag gick tidigt, ringde mamma medan jag knallade på Götgatsbacken och hon lät pigg och stadig trots stroken hon fick i förrgår. Jag har inte ens nämnt stroken. För jag har nog hållit andan och tänkt att jag inte ens vill nämna livets skörhet. Inte nu. Inte nånsin. Förrän jag måste.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen