Jazzhands

Ostburgarbesvikelsen

sadburgerLäser att det är ostburgarvecka i Pasadena och åker givetvis dit. Självklart. Man uppmuntrar till “burger crawl” vilket låter genialiskt i mina öron: Man drar runt ett par stycken och beställer en burgare först på ett ställe, delar den i typ fyra delar och alla smakar en bit. Sedan drar man vidare till nästa. Burger crawl!
Övertygar brorsan och Becky att komma med och burgarcrawla och vi åker glada i hågen dit och går in på första burgerhaket och frågar glatt om ostburgarspecialen. De ser konstigt på oss och vet inte vad vi pratar om. Samma sak händer i de följande fem burgerställen vi besöker. Ingen i Pasadena verkar ha hört talas om att de är mitt uppe i en ostburgarvecka. Skumt. Jag och brorsan delar på två burgare ändå, vi var ändå inställda på detta. Fast det känns fortfarande som om vi missat nåt, blivit dragna vid näsan.

  • Postad 2016-01-13
  • av
  • Kategori Uncategorized
  • Kommentarer: None

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen