Jazzhands

På förekommen anledning: sunklistan!

Bra nedsunkningar i filmer:

1. John Cusack och Cameron Diaz i I huvudet på John Malkovich

Finns det något sunkigare än hästsvans på män? Det skulle vara flint och hästsvans i kombo då. Cusack kombinerar med närsynthet och lätt ångest. Inte särskilt attraktivt, nej. Det Cameron Diaz förlorar på svintoburret, mjukisbrallorna och den glansiga hyn tar hon visserligen igen på charmen. Till skillnad från Cusack som bara är underbart ful.

2. Nic Cage i Adaptation

Fluff-afro, plufsighet och svettig framtoning. Nic Cage har aldrig varit fulare – eller bättre!

3. Tom Cruise i Born on the 4th of July

Pretty boy Cruise slummade till ordentligt (Hillbillymustasch! Tyder på seriositet!) och vann därmed respekt. Ett minus bara: för vita tänder.

4. Leo DiCaprio i Gilbert Grape

Inte nedsunkning per se, men ett bra kliv från den golden boy vi är vana att se honom som. Visst är utvecklingsstördhet charmigt, men sexuellt attraktivt är det inte.

5. Jared Leto i Chapter 27

Jared Leto tjockade till sig ordentligt för rollen som John Lennons mördare. Antagligen hade han siktet på en oscarsstatyett. Film om känd mördare + story of a nationalhjälte + upptjockning för roll = fet oscarschans!
Men nej. Inte ens Letos extrakilon räckte inte till för att skymma det ytterst dåliga manuset och den ruttna filmen i stort. Men hans plufsiga kinder är roliga att se på.

6. Charlize Theron i Monster

Okej, en riktig oscarsförfulning, men hon gjorde den bra. Och resultatet blir ju så mycket mer dramatiskt om man är riktigt, riktigt snygg från början.

7. Daniel Day Lewis i Gangs of New York

Fakta: DDL är snyggare som cp i Min vänstra fot än som gangster/slaktare i Gangs of New York. Det är svettluggen som gör det.

8. Daryl Hannah i Blommor av stål

Alltid roligt med fula glasögon. Alltid. Och kristen fanatism.

9. Chloe Sevigny i Zodiac

Hårfin gräns mellan förfulning och allmän coolness här. Men jag väljer förfulning.

  • Postad 2009-07-28
  • av
  • Kategori: Uncategorized
  • Kommentarer: None

Etiketter None

Mummy dearest

psycho3

Drömde att min mamma stack mig med kniv. Issues?

Trivia: när jag vaknade hade jag träningsverk , plus att jag hade sovit precis på den onda muskeln där “knivsticket” sades vara.

  • Postad 2009-07-28
  • av
  • Kategori: Uncategorized
  • Kommentarer: None

Etiketter None

© Jazzhands

Bloggportalen