Jazzhands

Övningar

Och nej, vi är faktiskt inte klara med Alcide och hans muskler. Eller, jo det är vi men jag måste berätta mer om mitt gym och varför jag funderar på att byta. Här är två starka skäl:

1. En hårig man går omkring i enbart shorts och flipflops. Not cool, dude.

2. En tjej jobbar på treadmillmaskinen, hon svettas så att det bildas en liten pöl på golvet. Jag räcker henne papper med ett vänligt leende och frågar “vill du ha?”. Hon ser på mig med äckel, skakar på huvudet och säger “men NEJ tack”.

3. De spelar Smoke on the water två gånger på en timme.

  • Postad 2012-08-01
  • av
  • Kategori: Uncategorized
  • Kommentarer: 4

Etiketter None

Dude…

Tar igen lite sen True Blood. Har svårt att ge Sookie mina sympatier. Hon har alltså två heta vampyrer efter sig och en het varulv. Dude. Vad är hennes problem?
(Åter)upptäcker min soft spot för krigsveteranen Terry Bellefleur. Ännu mer denna säsong. Han ÄR post-traumatisk stress. Ännu mer än Tom Cruise i Born on the 4th of July.

Men nu var det ju Alcides muskler vi skulle tala om. Halkade in på en sida där han berättar hur han tränade till sig sin varulvskropp genom att träna två gånger om dagen sex dagar i veckan, skippa carbs, bröd och allt vad socker heter.

Sånt gör mig så nedslagen. Allt jag vill är att se lite bättre ut i jeans. Ska jag behöva skära ned på precis allt det goda livet har att erbjuda för att nå dit? Jag tränar ju, springer ju, kanske fyra gånger i veckan nu. Vad mer kan man begära? Att jag slutar baka (dvs äta) tårtor och rostat bröd också tydligen. Och tränar dubbelt så mycket. Wtf. Nedslående.

En annan  grej: drömmer nu mardrömmar om dagen då jag föräras en egen Flashbacktråd. Den kommer ju med största sannolikhet att börja med “Vad har vi för dirt på Caroline “Jazzhands” Hainer?” precis som alla andra smutskastartrådar. Bara en tidsfråga nu. “Vem är vem i Caroline Hainers bok?”. Bara en tidsfråga nu.

Fint väder annars, hoppas det håller i sig, hörni!

  • Postad 2012-08-01
  • av
  • Kategori: Uncategorized
  • Kommentarer: 2

Etiketter None

© Jazzhands

Bloggportalen