Jazzhands

Wells på hett plåttak

På förekommen anledning vill jag att vi pratar om Robert Wells. Att även han är lika gammal som Lasse Kronér lägger vi åt sidan, åtminstone tillfälligt. Anledningen till att vi måste prata om Robert Wells nu är maträtterna “Boogie-Woogie burger” och “Chicken Wrhapsody“.

Rätterna presenteras med recept i senaste numret av ICAs tidning Buffé i ett reportage om hur Robban och hans familj gör när de har grillfest, och på hemsidan får man följa med “bakom kulisserna” när Robert Wells med familj grillar på ett tak.

Att det är Robert och frun som “bjuder in till grillfest” fast det är på “redaktionens fina terrass” är inte det största mysteriet. Det kanske största mysteriet är ändå att han tvångsmässigt måste spela keyboard medan han grillar.Jo, ett litet keyboard på ett ställ ska vara med när det grillas, annars är det ingen äkta grillfest Wells-style. Och gärna en värmelampa bredvid så att man inte fryser när man spelar boogie-woogie-versioner av klassisk musik medan kolbriketterna glöder. Rhapsody in grill, damer och herrar. På ett tak.

Ber också att få ta tillfället i akt och bjuda på ett citat:
– Det blir en typisk Rhapsodykonsert, men om jag ska säga något om hur den sticker ut så tror jag det är att vi vågar gå lite på djupet i år – det ska till exempel verkligen vara funk och latin när vi kör sånt, det ska svänga på ordentligt hela tiden, säger Robert Wells.

Och ett sista, avslutande sådant:
TT Spektra: Vad har publiken att vänta sig i sommar då?
– Det blir lite Grieg, lite boogie-woogie, jazz, etno, funk och rock, avslutar Robert Wells.

Ps. Tack Joel, för att du tänkte på mig när du läste senaste Meny och såg Robert Wells med grillspade. Det uppskattar jag mycket.

 

Etiketter None

  • Prankmonkey, 10:17 pm May 18, 2011:

    Vi måste våga prata om den sinnesutvidgande kavaj Wells bär. På grillfesten med familjen, på terassen till redaktionens kontor.

  • Flemming Hummer, 8:21 am May 19, 2011:

    Jag drabbas av någon form av övermättning. ICA Wells Grill Grill Grill Klaviatur… glad fioltjej …

    My brain thinks bomb-like.

    Robert Wells är pirat varje turne’. Han piratar Svenssonfamiljers pengar. Några riviga woogie-nummer och plötsligt är det tomt i famlijens skrin. Att han länge reste runt med en våldtäktsman i släptåg är inte förvånansvärt.

  • annalin, 10:48 am May 19, 2011:

    Jag tycker det känns bra och stabilt och genomtänkt att Robert vågar gå på DJUPET i år. Fy 17 för ytliga boogie-woogiepianister säger jag bara.

    Men. Lita ALDRIG på en man som säger att man kan vänta sig ETNO i sommar.

    Vad menar Robert ens med etno? Jag är också pianist, välbekant med alla genrer/referenser han droppar, men gud vad jag hoppas att ingen någonsin förväntar sig ETNO av mig.

  • Jazzhands, 1:17 pm May 19, 2011:

    Prank, menar du Ed Hardy-jackan? Den gör honom tuff, säger han ju. Reason right there liksom…

  • Lasse, 5:13 pm May 20, 2011:

    Det där var faktiskt lite läskigt. Jag kommer nog aldrig att skaffa ICA-kort…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen