Jazzhands

Män med självförtroende

Jag kan verkligen beundra jänkarna. Hollywoodjänkarna, that is, med kritvita tänder, lotiondoftande handslag och självförtroenden stora som frysboxar.
Träffar hårmannen Philip B som ser ut som en tjock Pontus Gårdinger (bilden bredvid är antingen gammal eller retushad). Philip B är helt underbar. Han är galen, men helt underbar. Han pratar om att han är David som slåss mot Goliat. “Jag är David”, säger han, “och de stora företagen som L’Oreal och Estee Lauder är Goliat”.

Philip B är miljonär. Och som alla amerikanska miljonärer säger han att man ska göra det man gillar, då kommer pengarna. Om man bara är ute efter pengarna missar man “a little something called happiness“.

Och så säger han att han behöver min penna i kampen. The power of my pen. Endast jag kan hjälpa honom, endast jag kan skriva artiklar som får folk att vända sig bort från jättarna och inse att Philip B har bättre grejor än dem, säger han.

Jag gillar honom skarpt.

Och jag måste säga, i mitt nya ämbete som skönhetsredaktör, att hans grejor är faktiskt mycket bra, jag rekommenderar dem trots att de kostar skjortan. De luktar gott och de gör håret glatt, och kroppen väldoftande (beroende på vilken produkt man använder). De är faktiskt fina, och de får hela badrummet att osa lyx, så jag kan faktiskt inte annat än att trycka hans hand och hjälpa honom i kampen. Stöd Philip B!

Etiketter None

  • Mattias, 5:29 pm September 9, 2008:

    Jag älskar när du beskriver mig som helt känslokall.

  • saom, 11:20 am September 10, 2008:

    Åh, det lät som en söt film. Ska kolla in den.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen