Jazzhands

Jag hyllar

Det här är ett hyllningsinlägg.
Jag vill hylla Fienden.

Fienden gör fantastiska små kreationer, mest i klädväg. Mitt favoritlinne kommer därifrån. det är ett trumset på det och på trumman står det “Föreningen för dig med koncentrationssvårigheter”. Är inte det humor så säg?

Jag älskar det.

Det är så fruktansvärt bra att det räcker att titta på linnet, som har en permanent plats på min herrbetjänt i hallen när jag inte slouchar omkring i det, för att mitt humor och självförtroende ska stiga ett par grader.

Världens bästa Max ritar grejorna. Min högsta, hemliga dröm är att Max ska rita något med mig på. Då skulle jag visserligen dö, men jag skulle dö lycklig.

Förut drömde jag endast om att vara med i Spanarna. Men det har ändrats nu. Nu vill jag bli förevigad, och så vill jag bära saker från Fienden. Om de bara kunde göra lite fler grejor med tjej-passform. De har förresten rea nu.

Det här är det mest modebloggiga jag skrivit någonsin tror jag. Fienden – jag älskar dig. Eller er.

  • Postad 2008-09-29
  • av
  • Kategori Uncategorized
  • Kommentarer: 2

Etiketter None

  • blondinbella, 7:47 am September 30, 2008:

    Hur mycket betalade Fienden?

  • Caroline Hainer, 8:01 am September 30, 2008:

    Det vore otroligt roligt att få spons av några murriga killar som tillverkar t-shirts i en liten grotta (på riktigt) utan vinstmarginal, men tyvärr. Jag får inte ett endaste linne. Jag har hittills fått betala varenda pinal själv.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen