Jazzhands

Rådvill! Personlighet? Kreativitet?

Hej Caroline. Har på senare tid börjat intressera mig för parfymer eftersom de ger personligheten en extra kick. Är dock nybörjare och de parfymerna man ser är enbart dem på Kicks så jag känner inte direkt till utbudet utöver dem.
Jag vet egentligen inte vad jag gillar för dofter, vet bara att jag inte gillar tonåringsdofter som doftar på tok för mycket friskt, blommigt och rosa eller tungviktarna som helt enkelt doftar för mycket och för tungt, inte heller klämkäcka sportdofter är särskilt välkomna i skåpet.

Jag vill ha en parfym som frambringar min personlighet ytterligare, dvs något diskret, vass och självsäkert med kreativitet.
Finns det någon parfym som riktar sig till mer av denna typ av personlighet? Med handen på hjärtat är jag varken elegant eller trendig och då vill jag inte lukta som det heller.

Ledsen för flummig och tunn förklaring. Men om det mot förmodan finns något tips som du vill ge mig, så uppskattas det väldigt mycket.

Tack / Lisa

 

Jag tror tyvärr inte att jag kan hjälpa dig här, i segmentet mellan tonårsrosa, tungviktare och sport finns en hel värld av dofter och det är svårt att ens råda dig till vart du ska börja. Kanske kan du låta dig inspireras av vad någon kreativ kändis bär och börja där? Eller någon spännande parfymhistoria? Alla doften har en historia.
Eller så går du på det konstigaste du kan hitta (Honoré des prés, Comme des Garcons?) och jobbar dig därifrån?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen