Jazzhands

Jag – en enkel själ

cirkusDet är skitlätt att köpa presenter till mig, anser jag.

1. Antika klockor, 30-60-tal.
2. Antika huvuden (skyltdockor och sånt).
3. Kolonialstilsgrejer.

Jag har, i mångas ögon, kanske lite för många klockor för vad som anses som normalt. Men det hindrar mig inte från att köpa flera. Jag köpte ju en icke-fungernade tung pjäs i Dublin för att den var så snygg. Den visar fem i fem 24 timmar om dygnet men hey, jag har ju arton andra klockor som visar rätt tid.

I helgen köpte jag ett nytt huvud. Vem visste att Sveriges i särklass bästa antikaffär ligger i Töreboda? Inte jag. Nu vet jag. Köpte ett exotiskt huvud för sex hundra. Man kan aldrig ha för många huvuden i sitt hem.

Etiketter None

 • m, 12:51 am May 5, 2009:

  kanske ngt för dig?
  http://www.klockrent.com/

  ps, eh.. jag inser just att det där framstod som ett klassiskt spaminlägg av nån som inte har nåt annat att säga. det var inte menat som ett sånt, utan bara ett tips. en bekant har freakat ut och börjat deala klockor, en del jävligt snygga, och jag kom att tänka på det när jag läste detta inlägg. anyway.

 • m, 12:51 am May 5, 2009:

  kanske ngt för dig?
  http://www.klockrent.com/

  ps, eh.. jag inser just att det där framstod som ett klassiskt spaminlägg av nån som inte har nåt annat att säga. det var inte menat som ett sånt, utan bara ett tips. en bekant har freakat ut och börjat deala klockor, en del jävligt snygga, och jag kom att tänka på det när jag läste detta inlägg. anyway.

 • Caroline, 8:17 am May 5, 2009:

  Haha! Jättefina klockor. Helt underbara. Min fetish är dock väggur och bordsur. Polaren ska inte börja deala med sånt? I så fall har han en potentiell kund right here.

 • Caroline, 8:17 am May 5, 2009:

  Haha! Jättefina klockor. Helt underbara. Min fetish är dock väggur och bordsur. Polaren ska inte börja deala med sånt? I så fall har han en potentiell kund right here.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen