Jazzhands

Två saker som inte är så roliga som de verkar

2

1. Den här boken, som till skillnad från vad man kan tro verkligen är dödstråkig.

Min son har döpt sig. – Det var tråkigt att höra, vad gör du åt saken? – Jag talade med Gud och Han rådde mig att göra som han gjort. – Vaddå? – Skriva ett nytt testamente.

2. Att jag är sjuk. Har redan ringt redaktionen och sagt att jag är hemma i morgon. Nej, inte kul alls. Det gör ont i bröstet när jag hostar eller nyser. Jag har feber och sover mest hela tiden.

Etiketter None

 • Joel, 8:40 pm May 10, 2009:

  Nej, den där boken funkar inte alls. Man måste vara jude som att förstå. Som med mycket av det Woody Allen och Richard Lewis gör.

 • Joel, 8:40 pm May 10, 2009:

  Nej, den där boken funkar inte alls. Man måste vara jude som att förstå. Som med mycket av det Woody Allen och Richard Lewis gör.

 • Morran, 7:03 pm May 11, 2009:

  Ett annat exempel på judisk humor (har jag fått berättat för mig): – Usch, vilket tråkigt väder det är idag! – Ja, men det är du som är vädret. ELLER: – Titta, vilken ful hund! – Ja, men det är du som är hunden. osv.osv.osv. kan varieras i oändlighet. Humor?? Inte så mycket. Judiskt?? Hoppas inte det. De stackarna har väl blitt förföljda nog.

 • Morran, 7:03 pm May 11, 2009:

  Ett annat exempel på judisk humor (har jag fått berättat för mig): – Usch, vilket tråkigt väder det är idag! – Ja, men det är du som är vädret. ELLER: – Titta, vilken ful hund! – Ja, men det är du som är hunden. osv.osv.osv. kan varieras i oändlighet. Humor?? Inte så mycket. Judiskt?? Hoppas inte det. De stackarna har väl blitt förföljda nog.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen