Jazzhands

Mer piller

Jag inser att jag låter som en högtravande idealist. Kanske är jag det också. Men antagligen mest skenhelig. Ingenting jag gör, ingenting i min livsstil, sätter mig på plus när allt kommer kring utan i bästa fall bara aningen mindre minus.

Jag läser mitt inlägg nedan och fattar att jag uppfattas så. Hycklande och skenhelig. Jag pratar med en bekant som brinner för djuren. Hon är vegetarian och stor djurvän. Hon shoppar, flyger och kör influencer-samarbeten varje vecka med skönhetsföretag. För man kan inte löpa hela linan ut, säger hon. Då blir man omöjlig att ha att göra en och ensammast i världen.

Säger hon.

Och har antagligen rätt.

  • Postad 2023-03-17
  • av
  • Kategori Uncategorized
  • Kommentarer: None

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen