Jazzhands

Good morning, major!


Av en slump hittade jag mitt andra resereportage någonsin online. Det är från en tokig liten, liten ö utanför Englands kust som heter Burgh Island. Allt som finns där är ett mini-hotell och en liten pub. Hotellet har 14 rum, that’s it. Men det fina är att allt går helt i Art Deco-stil – från inredning till personal. Man klär upp sig till middagen, helst i tidsenliga kläder. Man tar fördrink i salningen. Ibland dansar man charleston (So very, very jazzhands!)
Eftersom jag skulle kunna ge min högra hand för att leva i en tid då rött läppstift, upplagt hår och skräddarsydda dräkter var kutym var det ett sant nöje att tidswarpa för en helg. Reportaget blev lyckat. Jag rekommenderar det.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen