Jazzhands

Galningar x 2

Min plan att “ta det lite lugnt i maj innan sommarjobbet börjar i juni” verkar krascha. Helt plötsligt har jag tre deadlines hanging over me, plus en ny resa till LA. Inte för att det motsäger “ta det lite lugnt” men i alla fall, det är jobbrelaterat.

Tack och lov har jag hittat två riktigt bra avslappningspiller: Dexter och 30 Rock. Båda serierna blir bättre och bättre, och Alec Baldwin blir mer och mer en överlägset glänsande stjärna i mitt hem, trots att han tidigare lyst ganska starkt ändå.

Dexter. Ser corny ut på pappret (Crime solver by day, crime maker by night!) men är inte bara spännande utan härligt bisarr. Sympatisk huvudperson med skruvad, men mongologisk, syn på rättvisa. Döda är okej om offret förtjänar det.

30 Rock är bara härligt bisarr och trevligt galen på ett harmlöst sätt. Ibland lite mycket screwballhumor (en liten blå man utklädd i dräkt, galen rappande man som hänger i taket och så vidare) men överlag smooth sailing. Jag saknar Arrested Development så mycket, det går inte en dag utan att jag tänker på G.O.B. och grabbarna. 30 Rock är ett bra substitut. Än så länge.

0ch nu – artikeldags.

Etiketter None

 • Timmy, 9:13 pm May 7, 2007:

  Intresseant att du tycker Dexter är sympatisk. Och en smula oroande. “Frau Hainer – Journalist by day Slasher by night”.

 • Timmy, 9:13 pm May 7, 2007:

  Intresseant att du tycker Dexter är sympatisk. Och en smula oroande. “Frau Hainer – Journalist by day Slasher by night”.

 • Caroline Hainer, 9:18 pm May 7, 2007:

  Men han är ju så snäll mot barnen…?

 • Caroline Hainer, 9:18 pm May 7, 2007:

  Men han är ju så snäll mot barnen…?

 • switchbitch, 9:30 pm May 7, 2007:

  Vilken/vilka kanaler går dessa serier på? Eller tjyvladdar du från nätet nånstans, måhända?

 • switchbitch, 9:30 pm May 7, 2007:

  Vilken/vilka kanaler går dessa serier på? Eller tjyvladdar du från nätet nånstans, måhända?

 • Joel Josefsson, 10:04 pm May 7, 2007:

  Haha, tog ett tag innan jag fattade att det inte var riktiga piller. Dexter och 30 Rock hade i såna fall låtit som riktigt tunga grejer. Som elefantbedövning.

 • Joel Josefsson, 10:04 pm May 7, 2007:

  Haha, tog ett tag innan jag fattade att det inte var riktiga piller. Dexter och 30 Rock hade i såna fall låtit som riktigt tunga grejer. Som elefantbedövning.

 • Anonymous, 11:03 pm May 7, 2007:

  hej, vad bra din text i rodeo är! skön och rolig:)

 • Anonymous, 11:03 pm May 7, 2007:

  hej, vad bra din text i rodeo är! skön och rolig:)

 • Caroline Hainer, 2:29 pm May 8, 2007:

  Hej hej! Du blandar inte ihop mig med Caroline Ringskog-massor av efternman? Hon skriver massor i Rodeo. Jag har bara med en notis denna gången. Men jag tackar såklart för anonymt beröm.

  Inte laddar jag ned heller, det är ju olagligt! Nej, jag ser det streaming på en viss hemsida istället..YouTube-kvalitet ja, men man kan i alla fall inte fälla mig för piratkopiering eller nåt.

  Apoteket borde verkligen döpa piller till Dexter (en liten pick-me-up kanske?) och 30 Rock (bedövande?)!

 • Caroline Hainer, 2:29 pm May 8, 2007:

  Hej hej! Du blandar inte ihop mig med Caroline Ringskog-massor av efternman? Hon skriver massor i Rodeo. Jag har bara med en notis denna gången. Men jag tackar såklart för anonymt beröm.

  Inte laddar jag ned heller, det är ju olagligt! Nej, jag ser det streaming på en viss hemsida istället..YouTube-kvalitet ja, men man kan i alla fall inte fälla mig för piratkopiering eller nåt.

  Apoteket borde verkligen döpa piller till Dexter (en liten pick-me-up kanske?) och 30 Rock (bedövande?)!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen