Jazzhands

What's eating Caroline Hainer?


1. Såg Next med Nic Cage för Citys räkning. Förvånas ständigt av Nic Cage. Tror att jag ogillar honom, men kommer ihåg att jag gillade honom i Arizona Dream. Såg Adaptation och tänkte “Jag ogillar ju Cage men det här är bra!”. När har jag egentligen ogillat Cage? Är det bara något jag har fått för mig?
Ser Next och tänker “Blimey, Nic Cage i en svart t-shirt är pretty hot”. Då har det gått för långt. Bör börja ogilla honom igen.

2. Såg Snygg naken eller vad det heter. Det går ju egentligen inte alls ut på att acceptera sin kropp utan att trolla bort kilona. Det var mycket “Se där! Nu blev du genast fem kilo lättare!”.
I vilken fall som helst blev jag typ inspirerad av den där konstiga programledaren med “I shall kill again”-ögonen. Han yrkade på markerade midjor. Även på stl. 42:or. Och det funkade. Det kommer bli mitt sommar-motto nu. Markerade midjor. So freakin’ fresh!

3. c/o Stockholm med överpriser och sjukt otrevlig personal eller ett enormt Gina Tricot, med fem olika sorters färger på trikålinnen? Jag tar nog snobb-Stockholm i alla fall, trots allt.
“Kan du hjälpa mig välja färg på läppstift?”
“Nej, jag har inte tid, du får be min kollega. Men det är möjligt att hon inte heller har tid med dig just nu.”

4. I morgon åker jag till LA. Frozen yoghurt here I come. Har köpt en liten mini-Volvo i nyckelringsstorlek till Jason Reitman. Hoppas han har tid att ses.

Etiketter None

 • switchbitch, 7:13 pm May 14, 2007:

  1. Men Nicolas Cage är ju hur kass som helst; han har, likt Steven Segall och Keanu Reeves, blott ETT tonläge på rösten. Dessutom har han jäkligt taffliga hairplugs.

  2. Mja, Snygg Naken håller inte alls vad det lovar. Tycker inte personerna är så jäkla snygga vare sig med- eller utan kläder ^^ Fast psykosögonen ger ju bonuspoäng, det ska ju erkännas.

  3. Förstod inte alls… Något köpcentrum, eller?

  4. Au revoir! Happy LA’ing!

 • switchbitch, 7:13 pm May 14, 2007:

  1. Men Nicolas Cage är ju hur kass som helst; han har, likt Steven Segall och Keanu Reeves, blott ETT tonläge på rösten. Dessutom har han jäkligt taffliga hairplugs.

  2. Mja, Snygg Naken håller inte alls vad det lovar. Tycker inte personerna är så jäkla snygga vare sig med- eller utan kläder ^^ Fast psykosögonen ger ju bonuspoäng, det ska ju erkännas.

  3. Förstod inte alls… Något köpcentrum, eller?

  4. Au revoir! Happy LA’ing!

 • Kristoffer Viita, 7:43 pm May 14, 2007:

  CH har du inte sett Ghost rider? Den är ju helt disgusting. Eller ännu värre Wicker man! “Step away from the bike!” eller “How’d it get burned!howditgetburneeeed” rings a bell?
  Annars är han ju het i Wild at heart med snakeskinjackan och bootsen, så helt värdelös är kanske inte. Men visst var han ganska flintis i Next?

 • Kristoffer Viita, 7:43 pm May 14, 2007:

  CH har du inte sett Ghost rider? Den är ju helt disgusting. Eller ännu värre Wicker man! “Step away from the bike!” eller “How’d it get burned!howditgetburneeeed” rings a bell?
  Annars är han ju het i Wild at heart med snakeskinjackan och bootsen, så helt värdelös är kanske inte. Men visst var han ganska flintis i Next?

 • Caroline Hainer, 7:54 pm May 14, 2007:

  Boys…jag är skyldiga er ett stort tack. NU minns jag ju varför jag inte gillar Cage! Ja, Wicker Man ska jag för alltid tänka på varje gång någon säger Cage. Och jag vet, han är en one-trick-pony med skumma hairplugs, du har så rätt. I Next var han typ fejkflintis. Alltså, färgat svart, totally uppfönat hår (så att det ska se tjockare ut) men pinsamt grova “receeding hairlines”.

  Men satan i gatan…Wicker Man…tack för updaten!

  Och vidare…
  Psykosögonen gör mig både rädd och trygg på samma gång. Men mest äcklad.

  Och jag är ledsen för interntankarna, c/o Stockholm är en snobb-butik som precis klappat igen på min favorigata i Stockholm: Götgatsbacken. För att ersättas av en dussinkedja. Så frågan är; unik men toksnobbig butik eller dussinkedja?

 • Caroline Hainer, 7:54 pm May 14, 2007:

  Boys…jag är skyldiga er ett stort tack. NU minns jag ju varför jag inte gillar Cage! Ja, Wicker Man ska jag för alltid tänka på varje gång någon säger Cage. Och jag vet, han är en one-trick-pony med skumma hairplugs, du har så rätt. I Next var han typ fejkflintis. Alltså, färgat svart, totally uppfönat hår (så att det ska se tjockare ut) men pinsamt grova “receeding hairlines”.

  Men satan i gatan…Wicker Man…tack för updaten!

  Och vidare…
  Psykosögonen gör mig både rädd och trygg på samma gång. Men mest äcklad.

  Och jag är ledsen för interntankarna, c/o Stockholm är en snobb-butik som precis klappat igen på min favorigata i Stockholm: Götgatsbacken. För att ersättas av en dussinkedja. Så frågan är; unik men toksnobbig butik eller dussinkedja?

 • Nilla, 1:36 am May 15, 2007:

  nic cages bästa replik någonsin är ju ändå: “why couldn’t you put the bunny back in the box?”

  jag har också någon slags hatkärlek till nic. han är lysande ibland, kass ibland, men han ÄR lite het nuförtiden.

 • Nilla, 1:36 am May 15, 2007:

  nic cages bästa replik någonsin är ju ändå: “why couldn’t you put the bunny back in the box?”

  jag har också någon slags hatkärlek till nic. han är lysande ibland, kass ibland, men han ÄR lite het nuförtiden.

 • Caroline Hainer, 2:33 am May 16, 2007:

  Tack Nilla, för stöd! Nu känner jag mig plötsligt inte äcklig längre.

  Caroline

 • Caroline Hainer, 2:33 am May 16, 2007:

  Tack Nilla, för stöd! Nu känner jag mig plötsligt inte äcklig längre.

  Caroline

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen