Jazzhands

Panic at the Hotel

För det första: jag trodde inte att jag skulle bli rörd och gråtmild av Pirates of the Caribbean III, men det blev jag. Vad är det med mig? Gråtmild och full av popcorn kände jag plötsligt för att bära svärd.

För det andra: ska göra mitt livs första tv-intervjuer om en timme! Fuck! Fuck! Fuck! Jag håller på att freaka ur. Jag är inte alls lika fresh som de andra tv-tjejerna. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Som alltid vid sådana tillfällen ska man välja “det man är bekväm i” vilket blir min Goonies-tröja i så fall. Det passar väl ok, det står NEVER SAY DIE på den, och så är det en dödskalle med korsade svärd. De kommer att tycka att jag är en idiot.

Hur ska jag få materialet i tid? Fuck! Allt rasar samman. Var är valiumpillrena när man behöver dem. Å andra sidan – valium i tv är kanske inte så bra.

Fuck! Nu måste jag komma på några bra frågor till Chow Yun Fat och jag är skiträdd för honom. Och Geoffrey Rush som jag bara kan se som lite småäcklig numera efter den där snuskrullen med Kate Winslet, och Peter Sellers-filmen. Men min vanliga slip-of-the-mind lär jag väl fråga honom varför han är så äcklig.

Jag är också rädd för Jerry Bruckheimer. Den enda jag inte är rädd för är Bill Nighy. Ser fram emot Bill Nighy. FUCK!

Etiketter None

 • switchbitch, 9:22 pm May 17, 2007:

  Finns det någon möjlighet att få se dessa intervjuer sen? Det här låter ju nämligen tokigt spännande 😀

 • switchbitch, 9:22 pm May 17, 2007:

  Finns det någon möjlighet att få se dessa intervjuer sen? Det här låter ju nämligen tokigt spännande 😀

 • Joel Josefsson, 10:58 pm May 17, 2007:

  Och finns det nån möjlighet att se tröjan? Den låter ju tokigt snygg!

 • Joel Josefsson, 10:58 pm May 17, 2007:

  Och finns det nån möjlighet att se tröjan? Den låter ju tokigt snygg!

 • Caroline Hainer, 11:36 pm May 17, 2007:

  Tack för stödet! Bild på tröjan ska naturligtvis upp. Och förhoppningsvis kan man se intervjuerna snart. Har några intressenter men ingen 100%. Fyran tackade nej. Fools. De vet inte vad de missar.

 • Caroline Hainer, 11:36 pm May 17, 2007:

  Tack för stödet! Bild på tröjan ska naturligtvis upp. Och förhoppningsvis kan man se intervjuerna snart. Har några intressenter men ingen 100%. Fyran tackade nej. Fools. De vet inte vad de missar.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen