Jazzhands

Victory at the hotel

Vad hade jag att vara rädd för? För det första blev jag sminkad av en ytterst feminin man med läppglans som sa att jag var old Hollywood glamour eftersom jag insisterar på eyeliner och röda läppar (“love the eyeliner, dahlin'”). Det gjorde mig lugn.

Sedan: ALLA, precis ALLA kommenterade min t-shirt! Till och med kameramännen gjorde tummen upp och typ frågade var jag köpt den. Bäst var Geoffrey Rush som bah “The Goonies, is that a rockband?” Sen bah “Oh, the film! Yes! The film!”.

Succé.

Fick värsta mjukstarten eftersom jag fick börja med Bill Nighy. Han var snäll, så snäll. Skulle gärna ha honom som typ morbror. Han bad mig hälsa Helena Bergström. “Give her my heart”. Kände dåligt samvete för min sågning av hennes film. Han kommenterade också min t-shirt. “That is a lovely t-shirt, Caroline”.

Galen Chow Yun Fat! Han var helt jävla mad! Vilket jag älskade naturligtvis. Han tog över intervjun totalt och började fråga mig galna frågor om Sverige, som om vi äter mycket lax. Jag sa ja. Han undrade om den kom från havet eller industrier. Jag sa att jag hoppades att den kom från havet. Han sa “Vänta, jag vill göra en grej”. Sedan plockade han bort en ögonfrans från min kind. Totally mad. Sedan gick han på lunch och han krävde lax av sina assistenter. “I want salmon now”. Mad.

Nu återstår bara att se om nån vill köpa mina intervjuer. De är guld. Okej, inte Orlando (trött och på dåligt humör) och inte regissören Gore Verbinski men annars. Bill Nighy, Jerry Bruckheimer, Naomi Harris, Geoffrey Rush och Chow Yun Fat. Alla någonstans mellan hyfsade och strålande. Jag är en stjärna. Köp mina intervjuer nu.

I morgon: fler pirater.

Nu ska jag fira min totala dominans framför kameran med typ en frozen yoghurt. Eller ett par nya jeans.

Etiketter None

 • Nilla, 1:47 am May 18, 2007:

  Ã…h, du fick träffa Geoffrey och Bill! Två av de mest begåvade (och sexigaste) skådisarna ever. Jag är så avundsjuk! Jag vill se intervjuerna nu, goddammit.

 • Nilla, 1:47 am May 18, 2007:

  Ã…h, du fick träffa Geoffrey och Bill! Två av de mest begåvade (och sexigaste) skådisarna ever. Jag är så avundsjuk! Jag vill se intervjuerna nu, goddammit.

 • Caroline Hainer, 3:54 am May 18, 2007:

  Bill var verkligen top class! Geoffrey lite trött…men snäll. Han hade söta kläder på sig; liten grön skjorta under en slipover under en beige kavaj. Rörande. Bill hade feta glasögon.
  Hans sista ord i intervjun är “I just wanted some toast, you know.”
  Fuck. Nån måste plocka upp den. Sätter mitt hopp till tv3 just nu.

 • Caroline Hainer, 3:54 am May 18, 2007:

  Bill var verkligen top class! Geoffrey lite trött…men snäll. Han hade söta kläder på sig; liten grön skjorta under en slipover under en beige kavaj. Rörande. Bill hade feta glasögon.
  Hans sista ord i intervjun är “I just wanted some toast, you know.”
  Fuck. Nån måste plocka upp den. Sätter mitt hopp till tv3 just nu.

 • switchbitch, 4:35 am May 18, 2007:

  Tokgrattis till de lyckade intervjuerna, daahlin 🙂

  Om ingen svensk kanal förstår din intervjustorhet får du väl helt sonika bygga ihop ett eget program och äga upp de aningslösa i brygga? Det kan bli som den där killen som vägrade Beatles skivkontrakt, typ.

 • switchbitch, 4:35 am May 18, 2007:

  Tokgrattis till de lyckade intervjuerna, daahlin 🙂

  Om ingen svensk kanal förstår din intervjustorhet får du väl helt sonika bygga ihop ett eget program och äga upp de aningslösa i brygga? Det kan bli som den där killen som vägrade Beatles skivkontrakt, typ.

 • Mattias, 7:53 am May 18, 2007:

  LA, Goonies T-shirts och galna Chow Yun Fats. HerreGuld i tinseltown!

  Men det enda jag kan göra är att oroa mig för att intervjuer inte säljer (vem betalar isåfall resan?). Snälla TV4, ångra och köp. Måste se intervjuer. Lovar titta på bonde söker fru som en snäll pojke.

 • Mattias, 7:53 am May 18, 2007:

  LA, Goonies T-shirts och galna Chow Yun Fats. HerreGuld i tinseltown!

  Men det enda jag kan göra är att oroa mig för att intervjuer inte säljer (vem betalar isåfall resan?). Snälla TV4, ångra och köp. Måste se intervjuer. Lovar titta på bonde söker fru som en snäll pojke.

 • Sara, 1:10 pm May 18, 2007:

  Fler pirater som i Johnny Depp? För jag tänkte att isåfall kan du kanske framföra mitt frieri? 😀

  Och jag skulle väldigt gärna se intervjun med Bill Nighy, han är frän! 😀

 • Sara, 1:10 pm May 18, 2007:

  Fler pirater som i Johnny Depp? För jag tänkte att isåfall kan du kanske framföra mitt frieri? 😀

  Och jag skulle väldigt gärna se intervjun med Bill Nighy, han är frän! 😀

 • Kristoffer Viita, 3:13 pm May 18, 2007:

  Rush sexig?

 • Kristoffer Viita, 3:13 pm May 18, 2007:

  Rush sexig?

 • Nilla, 4:07 pm May 18, 2007:

  “Rush sexig?”

  Absolut!

 • Nilla, 4:07 pm May 18, 2007:

  “Rush sexig?”

  Absolut!

 • Caroline Hainer, 4:34 pm May 18, 2007:

  Haha! You two….

  Idag fler pirater men som i sitta ned och prata med papper och penna, inte kamera. I morgon fler pirater as in Johnny Depp (GASP!). Hans dotters sjukdom har gjort att han inte varit med innan…sägs det. Eller också är han bara tillräckligt stor för att kunna nyttja det yttersta privilegiet; att vägra göra press.

  Såg tok-tysken Frank på presskonferensen med Orlando Bloom och Jerry Bruckheimer (han är så hal att det är äckligt) och fick kalla kårar. Se inlägget Alla dessa idioter för mer info. Mannen är tokig.

 • Caroline Hainer, 4:34 pm May 18, 2007:

  Haha! You two….

  Idag fler pirater men som i sitta ned och prata med papper och penna, inte kamera. I morgon fler pirater as in Johnny Depp (GASP!). Hans dotters sjukdom har gjort att han inte varit med innan…sägs det. Eller också är han bara tillräckligt stor för att kunna nyttja det yttersta privilegiet; att vägra göra press.

  Såg tok-tysken Frank på presskonferensen med Orlando Bloom och Jerry Bruckheimer (han är så hal att det är äckligt) och fick kalla kårar. Se inlägget Alla dessa idioter för mer info. Mannen är tokig.

 • Joel Josefsson, 5:03 pm May 18, 2007:

  Ã…ååh nu måste du visa t-shirten!

 • Joel Josefsson, 5:03 pm May 18, 2007:

  Ã…ååh nu måste du visa t-shirten!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen