Jazzhands

Yo-hoho och en flaska med rom (längsta inlägget nånsin)

Här är resultatet av veckans hårda arbete (förutom artiklar lite hör och var, dock inga tv-reportage). Närkontakt med kändisar av första till tredje graden. Ingen bild på Ian Ziering, det var trist. Men goda minnen. Han hälsar till Fredrik och Filip. Jag blev solbränd och alldeles röd men det är okej. Jag gör gärna om det, för en så hängiven journalist är jag. Och jag har heller inget emot att stå inklämd mellan Schweiz och Brasilien. Journalistiskt sett alltså. Det verkar vara trevliga länder båda två, av deras korrespondenter att döma. Möjligen talar schweizarna lite bättre engelska.

Orlando tar emot folkets/småtjejernas jubel

Den bästa bilden jag har av Johnny Depp…ledsen.

Jon Voight. Redo att stabba nästa person som frågar nåt om Angelina.

Flinande Geoffrey Rush med madman i bakgrunden

Joey från N’SYNC i osmickrande pose

En mycket rik man: Gore Verbinski – Pirates of the Caribbeans regissör.

Kortvuxen pirat med dödskalleörhängen

Vilmer och hans uttråkade lillebror.

En dvärg lika liten som den schweiziska journalistens hand! (Skoja)

Den där jättelånga kinesiska basketspelaren

Jag, typ femtio cm bort från Hiro!

Hiro från Heroes!

Läskigt litet genibarn intervjuar kändisar för någon tv-kanal (kanske Disney Channel?).

Finns det coolare dvärg? Svar nej. Peter Donald Badalamenti, som han heter, rockar båten. Jag såg en dokumentär om dvärgar som föredrog termen “Little People”, men jag vet inte…det låter ju ännu mer nedsättande? Schweizaren som stod bredvid mig sa att Peter var midget, men tillade också “Jag vet inte, i Schweiz hade vi bara kallat honom lilleput“.

Jag på röda mattan i Disneyland, typ en halvtimme från en nasty solbränna som sedan får baddas med aloe.

Det står “Missed Prom for Pirates” på hennes svarta plakat.

…och slutligen:
Jag och min kompis Chow Yun-Fat!

Etiketter None

 • Joel Josefsson, 8:58 pm May 24, 2007:

  Ã…h jag känner knappt igen nån förutom Jon Voight. Men ändå känns det overkligt!

 • Joel Josefsson, 8:58 pm May 24, 2007:

  Ã…h jag känner knappt igen nån förutom Jon Voight. Men ändå känns det overkligt!

 • Nilla, 10:24 pm May 24, 2007:

  söt bild på dig och chow! ser ut som om du haft en himla massa skoj på röda mattan.

 • Nilla, 10:24 pm May 24, 2007:

  söt bild på dig och chow! ser ut som om du haft en himla massa skoj på röda mattan.

 • switchbitch, 8:11 am May 25, 2007:

  Inte för att vara grinig (eller nördig, för den delen), men är inte själva poängen med klickbara bilder att man ska kunna få dem uppförstorade? 😛

 • switchbitch, 8:11 am May 25, 2007:

  Inte för att vara grinig (eller nördig, för den delen), men är inte själva poängen med klickbara bilder att man ska kunna få dem uppförstorade? 😛

 • Caroline Hainer, 9:59 am May 25, 2007:

  Jag är för oteknisk för att fatta klickbara bilder-grejen. Uppförstorade? No clue. Jag gör bara vad Blogger säger åt mig att jag kan göra dvs ladda upp små, små bilder. Men jag tar gärna emot lektioner!

  Nilla, jag gillar också mig och chow bäst, vi liksom hänger lite. Önskar att jag hade en bättre bild på hot Geoffrey Rush men tyvärr, han var lite blyg (trött? ignorant? divig?) på röda mattan.

  Och jag kände själv inte igen hälften av alla som var där men bedömde stjänstatus men hjälp av horden med skrikande tonåringar.

 • Caroline Hainer, 9:59 am May 25, 2007:

  Jag är för oteknisk för att fatta klickbara bilder-grejen. Uppförstorade? No clue. Jag gör bara vad Blogger säger åt mig att jag kan göra dvs ladda upp små, små bilder. Men jag tar gärna emot lektioner!

  Nilla, jag gillar också mig och chow bäst, vi liksom hänger lite. Önskar att jag hade en bättre bild på hot Geoffrey Rush men tyvärr, han var lite blyg (trött? ignorant? divig?) på röda mattan.

  Och jag kände själv inte igen hälften av alla som var där men bedömde stjänstatus men hjälp av horden med skrikande tonåringar.

 • Peter Hainer, 10:34 am May 25, 2007:

  2, nej, 3-4 tummar upp dude. Awesome ar bara fornamnet.

 • Peter Hainer, 10:34 am May 25, 2007:

  2, nej, 3-4 tummar upp dude. Awesome ar bara fornamnet.

 • Steelwheels, 11:53 am May 25, 2007:

  Jag ber om uraäkt för att jag spridit felaktig information. Jag visste inte att det fanns fler dvärgar i sammanhanget. Dvärgen som du tyckte var cool är en för mig helt okänd dvärg… Däremot är Klebba den dvärg som syns snäppet tidigare i ditt inlägg.

  Jag vet inte vilken bild jag tycker är coolast, den med dig och Chow Yun-Fat eller den med Masi Oka. Eller jo – Yun-Fat är helt enkelt coolast.

 • Steelwheels, 11:53 am May 25, 2007:

  Jag ber om uraäkt för att jag spridit felaktig information. Jag visste inte att det fanns fler dvärgar i sammanhanget. Dvärgen som du tyckte var cool är en för mig helt okänd dvärg… Däremot är Klebba den dvärg som syns snäppet tidigare i ditt inlägg.

  Jag vet inte vilken bild jag tycker är coolast, den med dig och Chow Yun-Fat eller den med Masi Oka. Eller jo – Yun-Fat är helt enkelt coolast.

 • Fia, 12:21 pm May 25, 2007:

  Ã…h! Du är min idol! Puss och Kram. När du kommer hem blir det glam office på Grand.

 • Fia, 12:21 pm May 25, 2007:

  Ã…h! Du är min idol! Puss och Kram. När du kommer hem blir det glam office på Grand.

 • Thomas, 1:22 pm May 25, 2007:

  Chow är cool som en pistol. Såg “The Killer” med Chow Yun Fat från 1989 nyligen. Jag kan förstå din fnissiga kollega från asien, du skrev om tidigare. Herr Fat är läcker.

 • Thomas, 1:22 pm May 25, 2007:

  Chow är cool som en pistol. Såg “The Killer” med Chow Yun Fat från 1989 nyligen. Jag kan förstå din fnissiga kollega från asien, du skrev om tidigare. Herr Fat är läcker.

 • Kristoffer Viita, 4:30 pm May 25, 2007:

  Käckt änna!

 • Kristoffer Viita, 4:30 pm May 25, 2007:

  Käckt änna!

 • Nilla, 1:36 am May 26, 2007:

  så du håller med om att geoffrey är het? synd att du inte fick ngn bild på bill nighy, han är ju hetast av alla!

 • Nilla, 1:36 am May 26, 2007:

  så du håller med om att geoffrey är het? synd att du inte fick ngn bild på bill nighy, han är ju hetast av alla!

 • Caroline Hainer, 2:42 am May 26, 2007:

  Jag håller med om att Bill Nighy is THE BEST. Har bara en bild på honom bakifrån, tyvärr. “Ryktet” säger att han är blyg och vantrivs på röda mattan och i offentliga sammanhang. Han knallade förbi ganska snabbt och gjorde sig lite obemärkt.
  Har ingen crush på Rush (!) för egen del men kan sträcka mig till att säga att jag förstår att man kan ha det. Något lite sensuellt och manligt över hela hans stolta, manliga anlete. Visst.
  Men Bill Nighy is the man.

 • Caroline Hainer, 2:42 am May 26, 2007:

  Jag håller med om att Bill Nighy is THE BEST. Har bara en bild på honom bakifrån, tyvärr. “Ryktet” säger att han är blyg och vantrivs på röda mattan och i offentliga sammanhang. Han knallade förbi ganska snabbt och gjorde sig lite obemärkt.
  Har ingen crush på Rush (!) för egen del men kan sträcka mig till att säga att jag förstår att man kan ha det. Något lite sensuellt och manligt över hela hans stolta, manliga anlete. Visst.
  Men Bill Nighy is the man.

 • nanci, 10:30 pm June 3, 2007:

  Det där med “lileput” var det roligaste jag läst idag. Jag skrockar faktiskt lite fortfarande.

 • nanci, 10:30 pm June 3, 2007:

  Det där med “lileput” var det roligaste jag läst idag. Jag skrockar faktiskt lite fortfarande.

 • Caroline Hainer, 7:57 am June 4, 2007:

  Dessa schweizare….inte helt finkänsliga.

 • Caroline Hainer, 7:57 am June 4, 2007:

  Dessa schweizare….inte helt finkänsliga.

 • Anonymous, 10:57 am July 28, 2007:

  Fan, vad snygg du är.

 • Anonymous, 10:57 am July 28, 2007:

  Fan, vad snygg du är.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen