Jazzhands

The Chow Must Go On

Eftersom ingen plockat upp mina tv-intervjuer (kan man inte lägga ut dem på nåt sätt? Just nu har jag en bunt sköna intervju-tapes bredvid mig i betacam-format. Ingen jag kan använda) så kan jag avslöja det stora scoopet som Chow Yun-Fat avslöjade i min intervju, som kommer att gå till historien bland mina topp fem-bästa (tillsammans med HP Baxxter i Scooter)

Jag frågade nämligen i stort sett alla intervjuoffer vad det mest pirataktiga de gjort i hela sitt liv var. Vissa var jävligt boring, som Naomie Harris som sa “Jag har rest mycket” och Jerry Bruckheimer som bah “Well, att göra den här filmen var i stort sett som en piratresa”.

Men Chow var på fnissigt humör, gillade mig och min Goonies-tröja. Han var hungrig och pratade skitmycket om lax efter att jag hasplat ur mig att vi äter sånt i Sverige. Han hade ett litet entourage av små, punkiga kineskillar i rummet som kanske haussade upp stämningen, vad vet jag.

För på min fråga tänkte han lite, fnissade och viskade sedan, med ena handen runt munnen: – Konkubiner!

Att ingen plockade upp det klippet alltså…är ju synd. Minst sagt.

Etiketter None

 • switchbitch, 3:59 pm May 26, 2007:

  Jag har en helt ny respekt för Chow Yun-Fat!

 • switchbitch, 3:59 pm May 26, 2007:

  Jag har en helt ny respekt för Chow Yun-Fat!

 • Caroline Hainer, 11:47 pm May 26, 2007:

  Eller hur.

 • Caroline Hainer, 11:47 pm May 26, 2007:

  Eller hur.

 • motherfakka, 11:09 am May 29, 2007:

  Lägg ut! Gå till någon mediavän som kan hjälpa dig att tanka in det i datorn och lägg upp det på You Tube.

 • motherfakka, 11:09 am May 29, 2007:

  Lägg ut! Gå till någon mediavän som kan hjälpa dig att tanka in det i datorn och lägg upp det på You Tube.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen