Jazzhands

En sann historia

Det här är faktiskt alldeles sant. Och för att klargöra: jag tar det hela på fullaste allvar och ligger i träning. Jag vill inte att folk ska vara arga på mig.
(Klicka på Anders Rydells fina blogg och läs under What’s eating…Av uppenbara skäl kan jag inte blogga om det själv)

Etiketter None

 • switchbitch, 9:58 pm May 30, 2007:

  Och LOL-festival ’07 presenteras av…

  Men allvarligt skojat.. Du förolämpade väl inte snuskgubben, det var väl ändå jag som gjorde? Hur kommer det sig då att du “får en bot, en hemlig bot”, som en lädersnubbe sa till mig på fetishklubb en gång i tiden..? o.O

 • switchbitch, 9:58 pm May 30, 2007:

  Och LOL-festival ’07 presenteras av…

  Men allvarligt skojat.. Du förolämpade väl inte snuskgubben, det var väl ändå jag som gjorde? Hur kommer det sig då att du “får en bot, en hemlig bot”, som en lädersnubbe sa till mig på fetishklubb en gång i tiden..? o.O

 • Caroline Hainer, 10:22 pm May 30, 2007:

  Men shit, kalla honom inte snuskgubbe! Han blir ledsen och känner sig förorättad då!

  Han anser att jag hånade honom, eller helt enkelt inte var snäll mot honom. Mitt försvar var att jag är uppriktigt intresserad av magiker. Då sa han, ungefär som så att om jag nu är så intresserad varför har jag inte lärt mig några tricks?

  Och det har han ju smärtsamt rätt i. Så det är för att bedyra min seriositet som jag ska lära mig tricken. Anta hans utmaning, liksom. Jag är redo att pay my dues till trollkarlen. Min heder står på spel.

  Visst, I can talk the talk…men kan jag walk the walk, liksom?

  Och det har ju trollkarlen helt rätt i.

 • Caroline Hainer, 10:22 pm May 30, 2007:

  Men shit, kalla honom inte snuskgubbe! Han blir ledsen och känner sig förorättad då!

  Han anser att jag hånade honom, eller helt enkelt inte var snäll mot honom. Mitt försvar var att jag är uppriktigt intresserad av magiker. Då sa han, ungefär som så att om jag nu är så intresserad varför har jag inte lärt mig några tricks?

  Och det har han ju smärtsamt rätt i. Så det är för att bedyra min seriositet som jag ska lära mig tricken. Anta hans utmaning, liksom. Jag är redo att pay my dues till trollkarlen. Min heder står på spel.

  Visst, I can talk the talk…men kan jag walk the walk, liksom?

  Och det har ju trollkarlen helt rätt i.

 • Annie, 8:00 am May 31, 2007:

  Du är ju underbar Caroline! Snacka om att vara öppen för förändring och nya infallsvinklar 🙂 Heja dig!!

 • Annie, 8:00 am May 31, 2007:

  Du är ju underbar Caroline! Snacka om att vara öppen för förändring och nya infallsvinklar 🙂 Heja dig!!

 • Kristoffer Viita, 3:20 pm May 31, 2007:

  Vilken underhållning den här bloggen bjuder på. Dramakomedi och magi!

 • Kristoffer Viita, 3:20 pm May 31, 2007:

  Vilken underhållning den här bloggen bjuder på. Dramakomedi och magi!

 • Caroline Hainer, 3:33 pm May 31, 2007:

  Jag tackar å det allra djupaste för ert stöd. Det värmer.

  Jag har valt ut ett korttrick och ett mynttrick som jag måste plugga in. (Ser framför mig redan nu hur mina vänner blir mer och mer uttråkade när jag ber dem checka mig gång på gång).

  Kanske kommer det en bild? Men när jag börjar köra med cape och vita handskar kan ni ju kanske säga till. I all vänlighet liksom…

 • Caroline Hainer, 3:33 pm May 31, 2007:

  Jag tackar å det allra djupaste för ert stöd. Det värmer.

  Jag har valt ut ett korttrick och ett mynttrick som jag måste plugga in. (Ser framför mig redan nu hur mina vänner blir mer och mer uttråkade när jag ber dem checka mig gång på gång).

  Kanske kommer det en bild? Men när jag börjar köra med cape och vita handskar kan ni ju kanske säga till. I all vänlighet liksom…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen