Jazzhands

Sista natten med gänget

I morgon är det sista dagen på sommarkneget. Lite trist, jag gillar gänget på City. Chefen kallar mig stöddig men det är okej. Kanske för att jag dissar hans idéer i tid och otid men kan jag hjälpa att jag är cityslick och inte folklig? Nej.
Skoja.
Nå, det ska bli lite vemodigt i alla fall att sluta även om frilansandet lockar väldigt mycket just nu (och i synnerhet när klockan ringer halv åtta varje morgon). Alla frågar “Men vad ska du göra nu då?” och lägger huvudet lite bekymrat på sned. Svaret är att jag ska göra precis detsamma som jag gjorde innan: skriva frilanstexter, åka på junkets utomlands och lyssna på knasiga italienare, testa krogar och shoppa på Ebay. Livet är inte slut för att sommarjobbet är över. Don’t cry for me, Bonnier.
Har ju faktiskt inte bara ett utan flera jobberbjudanden i skjortärmen, så nog ska det gå bra någon månad till. Kan redan nu go official med att jag är Diegos nya filmredaktör. Yay! Och så har jag lite sköna möten inbokade av typen “Hej, jag har hört att du har olika idéer, skulle du vilja komma upp till kontoret/redaktionen och diskutera vidare”.
Och som bonus: jag har ÄNTLIGEN kommit på vad jag vill skriva en bok om. Måste bara stylta upp det lite snyggt på papper, sedan är succélivet ett faktum.
Så därför tycker jag att jag kan åka till Barcelona med gott samvete på lördag. Min första semester på…jag vet inte…år! Jag kommer säkert sova bort halva tiden bara för att jag kan, men hey, it’s my life to ruin my own way som en vis man sjunger.
Sista dagen med gänget alltså. Hade tänkt baka men det får bli köpebröd i morgon istället. Då kanske chefen inte tycker jag är så stöddig. Vem kan vara stöddig med ett par wienerbröd i näven? Jag är så jävla smart.

Etiketter None

 • Joel Josefsson, 9:34 pm August 15, 2007:

  *gjattis gjattis*

 • Joel Josefsson, 9:34 pm August 15, 2007:

  *gjattis gjattis*

 • switchbitch, 10:10 pm August 15, 2007:

  Är det inte meningen att man ska fjäska för chefen medans man _jobbar_ på stället i fråga och inte när man ska sluta där? 🙂

 • switchbitch, 10:10 pm August 15, 2007:

  Är det inte meningen att man ska fjäska för chefen medans man _jobbar_ på stället i fråga och inte när man ska sluta där? 🙂

 • Kristoffer Viita, 12:01 am August 16, 2007:

  Jag mobiliserar motståndet och skriver Joels text rakt motsatt: Graulerar till väl utfört arbete, det är i min ringa förhoppning att ni skall få en tillfredställande stund av frid på semestern. Så åter igen gratulerar jag på den här dagen av noggrant strukturerad uppsluppenhet. Hurra.

 • Kristoffer Viita, 12:01 am August 16, 2007:

  Jag mobiliserar motståndet och skriver Joels text rakt motsatt: Graulerar till väl utfört arbete, det är i min ringa förhoppning att ni skall få en tillfredställande stund av frid på semestern. Så åter igen gratulerar jag på den här dagen av noggrant strukturerad uppsluppenhet. Hurra.

 • Caroline Hainer, 8:03 am August 16, 2007:

  Fjäska? Inte min stil. Jag går ut hårt. Take it or leave it, boss!
  Närå.
  Tackar och bugar boys, idag blir det weinerbröd till alla.

 • Caroline Hainer, 8:03 am August 16, 2007:

  Fjäska? Inte min stil. Jag går ut hårt. Take it or leave it, boss!
  Närå.
  Tackar och bugar boys, idag blir det weinerbröd till alla.

 • Anonymous, 8:40 am August 16, 2007:

  Det var ett jäkla tjat om hur stöddig din boss tycker att du är. Men det är väl en slags gamal fejktuff Hagsätra-attityd som sitter i.
  – Öh! Vi muckade fett hårt med Höjet i går! Jag ritade en dödskalle under tidtabellen i busskuren!
  Din boss gillar dig och tycker inte att du är så stöddig alls. Ha´t så bra i Barcelona.
  /Bossen

 • Anonymous, 8:40 am August 16, 2007:

  Det var ett jäkla tjat om hur stöddig din boss tycker att du är. Men det är väl en slags gamal fejktuff Hagsätra-attityd som sitter i.
  – Öh! Vi muckade fett hårt med Höjet i går! Jag ritade en dödskalle under tidtabellen i busskuren!
  Din boss gillar dig och tycker inte att du är så stöddig alls. Ha´t så bra i Barcelona.
  /Bossen

 • Caroline Hainer, 8:41 am August 16, 2007:

  Shit.

 • Caroline Hainer, 8:41 am August 16, 2007:

  Shit.

 • Anonymous, 8:47 am August 16, 2007:

  Tycker det är bra att bossen fått lite mothugg, det kan han behöva ibland. Han verkar ganska dryg som sagt, lite sådär jag kommer från Enskede och har ett hagelgevär, typ. (anonym medarbetare)

 • Anonymous, 8:47 am August 16, 2007:

  Tycker det är bra att bossen fått lite mothugg, det kan han behöva ibland. Han verkar ganska dryg som sagt, lite sådär jag kommer från Enskede och har ett hagelgevär, typ. (anonym medarbetare)

 • Anonymous, 8:48 am August 16, 2007:

  Du, anonyme medarbetare, borde jobba istället för att sitta här på arbetstiden.
  /Bossen

 • Anonymous, 8:48 am August 16, 2007:

  Du, anonyme medarbetare, borde jobba istället för att sitta här på arbetstiden.
  /Bossen

 • Caroline Hainer, 8:51 am August 16, 2007:

  Bonnier alltså. Har utsända precis överallt som övervakar det man gör. Och skriver.

 • Caroline Hainer, 8:51 am August 16, 2007:

  Bonnier alltså. Har utsända precis överallt som övervakar det man gör. Och skriver.

 • Steelwheels, 1:24 pm August 17, 2007:

  Shit, citerade du just Morrissey?! Stort.

 • Steelwheels, 1:24 pm August 17, 2007:

  Shit, citerade du just Morrissey?! Stort.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen