Jazzhands

Vamos a la playa

Semester! Vilken tokig uppfinning. Jag minns faktiskt inte när jag hade semester senast. Alltså visst åker jag utomlands med ganska så jämna mellanrum. Jag har slitit ut tre resväskor på lika många år. Men det är alltid jobbrelaterade resor. Ibland mer ibland mindre. Och visst kan man fundera på definitionen av “jobb” när det rör sig om två veckor i LA med filmvisningar och kändishäng. Men ja, det är jobb. Man är inte helt flexibel. Man har saker att göra, tider att passa.
Vad vill jag säga?
Jo, att jag ska på en veckas semester för första gången sedan…2000? Det blir Barcelona. Jag vill äta tapas. Tillbaka om en vecka. Då är det knegdags igen. No rest for the wicked.

Etiketter None

  • Peter Hainer, 1:34 pm August 18, 2007:

    Vill se foton pa massa tapas. De ar svara att fa tag pa har. Riktigt bra tapas, alltsa.

  • Peter Hainer, 1:34 pm August 18, 2007:

    Vill se foton pa massa tapas. De ar svara att fa tag pa har. Riktigt bra tapas, alltsa.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen