Jazzhands

Saker jag är riktigt, riktigt dålig på

1. Att ta det lugnt
2. Inte gråta
3. Att tala bebisspråk med barn och hundar
4. Mingla
5. Klä mig snyggt och elegant

Etiketter None

 • Joel Josefsson, 9:37 pm November 27, 2007:

  Du klär dig väl jättesnyggt? vad var det där annars för snack om bombarjacka kombinerat med mysbyxor?

 • Joel Josefsson, 9:37 pm November 27, 2007:

  Du klär dig väl jättesnyggt? vad var det där annars för snack om bombarjacka kombinerat med mysbyxor?

 • Kristoffer Viita, 12:29 am November 28, 2007:

  F.Ö ska man inte prata bebisspråk med NÃ…GON.

 • Kristoffer Viita, 12:29 am November 28, 2007:

  F.Ö ska man inte prata bebisspråk med NÃ…GON.

 • switchbitch, 10:00 am November 28, 2007:

  Själv skriver jag under på alla utom nummer fem. Men vad jag sett på bilder av dig så håller jag med Joel här ovan…

 • switchbitch, 10:00 am November 28, 2007:

  Själv skriver jag under på alla utom nummer fem. Men vad jag sett på bilder av dig så håller jag med Joel här ovan…

 • Caroline Hainer, 10:32 am November 28, 2007:

  Vissa föräldrar och hundägare ser helt uppfodrande på en om man inte “pratar” med deras älsklingar. Vad ska man säga? Jag är skitdålig på det. Jag kan bara säga “Hej. Hej där.”

  Känns så fånigt.

  Och vad gäller klädsel så har jag faktiskt ingen bra smak för fem öre. Eller, jag har snygga grejor men så fort det verkligen gäller så blir det jeans och collegetröja i alla fall. Nyckelordet på nummer fem här är “Snyggt och elegant

 • Caroline Hainer, 10:32 am November 28, 2007:

  Vissa föräldrar och hundägare ser helt uppfodrande på en om man inte “pratar” med deras älsklingar. Vad ska man säga? Jag är skitdålig på det. Jag kan bara säga “Hej. Hej där.”

  Känns så fånigt.

  Och vad gäller klädsel så har jag faktiskt ingen bra smak för fem öre. Eller, jag har snygga grejor men så fort det verkligen gäller så blir det jeans och collegetröja i alla fall. Nyckelordet på nummer fem här är “Snyggt och elegant

 • Joel Josefsson, 10:47 am November 28, 2007:

  Men bara att följa “nyckelordet” låter ju skittråkigt. Jeans och collegetröja är ju det snyggaste. Mycket eftersom man aldrig ser det på någon “till fint”. Många människor är fulare när dom är ute än när dom är på jobbet bara för att då ska dom fixa till sig och blir något som inte är dom.

 • Joel Josefsson, 10:47 am November 28, 2007:

  Men bara att följa “nyckelordet” låter ju skittråkigt. Jeans och collegetröja är ju det snyggaste. Mycket eftersom man aldrig ser det på någon “till fint”. Många människor är fulare när dom är ute än när dom är på jobbet bara för att då ska dom fixa till sig och blir något som inte är dom.

 • per, 1:01 pm November 28, 2007:

  jag tycker man ska prata bebisspråk med alla. ALLA! Ã…tminstone tjejer. Dom älskar den där skiten.

 • per, 1:01 pm November 28, 2007:

  jag tycker man ska prata bebisspråk med alla. ALLA! Ã…tminstone tjejer. Dom älskar den där skiten.

 • Caroline Hainer, 3:58 pm November 28, 2007:

  Ja, jag är svag för komplimanger som “Du är min lilla bebis”.

 • Caroline Hainer, 3:58 pm November 28, 2007:

  Ja, jag är svag för komplimanger som “Du är min lilla bebis”.

 • Sofia, 1:56 am December 6, 2007:

  6. Dölja min proppmätta förtjusning över mig själv.

 • Sofia, 1:56 am December 6, 2007:

  6. Dölja min proppmätta förtjusning över mig själv.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen