Jazzhands

Ett stort, svart hål

Ingen glöggfylla igår. Inte heller popquiz i riktig bemärkelse. Vi var visserligen där och skådade alla glasögonprydda män med dålig hållning, och vi gjorde vårt bästa att pricka in de rätta svaren, men vi var utom tävlan.
Det finns stora luckor av musikkunskap hos mig och Linnea. Tills nästa popquiz måste vi rekrytera någon ung man utan socialt liv, och med vissa autistiska förmågor. Jag kunde saker som “The Kinks”, “REM”, “Tears for Fears” och “Scott Walker”. Gammalt stuff och åttiotalsband, med andra ord.
Linnea satte “ABBA”, “Britney Spears” och “Maxi Priest”. Sköna nittiotalsdängor och kommersiell radiomusik.
Att vi behöver en kompletterande medlem i vårt popquizlag står ganska klart. Frivilliga kan anmäla sig på mailadressen längst upp till höger.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen