Jazzhands

Succélivet fortsätter

Vasastan för hela slanten allstå, ingen idé att förneka. Mitt bohemiska kyffe i SoFo är bara en transithall på väg till villan i Bromma. Jag söder-slummar lite medans jag är ung. Slumåren – kickstarting now. Lexington-lakan nästa.

Idag åkte jag och A till stan i syfte att köpa en pläd. Vi åkte till NK och bredde ut lite mohair– och ullskapelser, och diskuterade tjocklekspreferenser. A slog till på en grå sak i 100% fårull. Ej merino!
Sedan åt vi NK-tryffel, det vill säga en liten chokladbit med varuhusets emblem, och pain au chocolat i Franska Caféet. Påtår ingick. Vi fortsatte med lördagskrysset som blivit lite av en tradition. Lyckades inte helt ta det, men helgen är ju inte slut än.
Sedan spontanhandlade jag en tamburmajor för 1720 kronor, på NK Bad och Bädd och stuvade in den i en taxi eftersom det hade varit för jobbigt att ta den på tunnelbanan. Passar bra med herrbetjänten jag hittade förra veckan.

Weekendpyssel för läsarna: Hur många Vasastan-markörer finns i det här inlägget?
Jag har highlightat dem i lila kulör (lavendel!) – the colour of choice, för den Provence-doftande medelklassen kring St. Eriksplan.

Etiketter None

  • manny-ken, 5:31 am July 20, 2008:

    Välkomna!

  • manny-ken, 5:31 am July 20, 2008:

    Välkomna!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen