Jazzhands

Man vet att ens "biologiska klocka" slutat ticka när…

Skansen! Mina absoluta favoritgynnare lemurerna! Jag fick klappa dem, de brydde sig inte! Yay!
Skansen alltså. Underbart.
Men, allvarligt talat, är det inte lite äckligt det där med att kidsen slänger ned sina avlagda nappar där i en brunn med löfte om att de ska sluta med skiten.
Stora moln med avlagda nappar vajar i vinden, och sprider gud-vet-vilka-baciller. På håll lockas man att tro att det är färgglada banderoller eller konstgjorda blommor. Kommer man närmare inser man vad det egentligen är – en smitthärd.
Jag vet att jag redan har (ett illasinnat och falskt) rykte om mig att vara barnhatare, och bebishatare i synnerhet, så jag borde väl “hålla mina tankar för mig själv” men alltså, är det så bra det där, med nappsamlingarna sådär mitt i “Lill-Skansen” där vilken lössläppt unge som helst kan börja suga, och så var det Ebola-viruset igång igen?

Jaja.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen