Jazzhands

Shalom!

Middag igar hos Ronis foraldrar pa Rodeo Drive. Ja, de bor dar. Deras postnummer ar 90210 vilket jag tycker ar extra trevligt. Mamma Brunn ar en air av elegans och pappa Brunn vet vad han gillar och haller sig till det aven om det innebar vitt brod med smor och Nutella medan alla andra ater delikatesser fran mellanostern. Sant kan jag beundra!
Liksom deras hus pa cirka tolv sovrum. De rev ned huset som stod dar innan och byggde ett nytt fran scratch. De har ett problem dock, de hittar inte tio eller tolv matchande stolar som gar ihop med det tankta middagsbordet.
Nar vi gick sa de “shalom” till oss vilket gjorde mig totalt lycklig. Shalom! Shalom!

Idag ar det total budget som galler efter gardagens ovantade utgift. Yogurt fran mataffaren runt hornet till frukost istallet for Urth Cafe som ar i stort sett bast trots sina svenska priser (kopp te for tjugofem spann och sa vidare).
Den dar manikyren som Roni fixade at oss var vi tvungen att stryka. Inga excesser fran och med nu. Som att fa naglarna malade av en koreanska for tva hundra.
Jag kopte en pase pretzels fran Ralph’s, det ar gransen for vad vi unnar oss fran och med nu. Shalom, som sagt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen