Jazzhands

Break a leg

Idag bara Bones-intervjuer. Emily Dechanel ar jattesot och David Boreanaz ar en skon actionkille. Nu ar jag ledig. Sista dagen. Sen hem. Jag har redan gatt upp sakert fem kilo sa det ar lika bra att aka hem till morkret och fattigmansdieten.

Var pa matteklubbsmote. The Thrills var dar. Matte ar liksom grejen. Futurama-manniskorna var ocksa dar, och lite Simpsonsfolk som vanligt. En Thrillsman skjutsade hem mig, nu ar vi Facebookvanner. Varlden ar liten.

Och for att klargora tidigare inlagg: President Palmer kommer alltsa INTE att ateruppsta i 24. Haysbert har gatt vidare till The Unit. Han ar aktuell for The Unit. Inte 24. Tony daremot ateruppstar men det ser jag enbart som en bra grej (och innan nan anklagar mig for spoilers kan jag saga att det sker redan i forsta avsnittet och dessutom syns det i trailern sa mina hander ar rena).

Etiketter None

 • Julia, 4:55 am November 20, 2008:

  Ã… Bones! Ser fram emot artiklar.

 • Julia, 4:55 am November 20, 2008:

  Ã… Bones! Ser fram emot artiklar.

 • K Attorps, 8:22 pm November 24, 2008:

  Gamle humanist, vad gör du på mattemöte?

 • K Attorps, 8:22 pm November 24, 2008:

  Gamle humanist, vad gör du på mattemöte?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen