Jazzhands

Hemmafest – bästa någonsin

air-guitar-nationIgår var en bra kväll. Fest i Hollywood Hills hemma hos en dokumentärfilmsregissör. Hon hade ordnat valet parking utanför sitt hus, vilket bara det är fantastiskt i sig. Kostymklädda män som rusar fram, tar emot bilnycklarna och parkerar bilen åt en.

Inne i huset fanns en bartender, enorma mängder mat samt manusförfattare, producenter och filmfolk. En tjock hipster med glasögon och cowboyskjorta berättade om en upcoming film som heter Dinner with schmucks som låter fantastisk. Paul Rudd är med. Hipstern producerar.

En drös Simpsonsförfattare kom dit. De frågade mig om jag skäms över Stieg Larsson. Det var roligt.

Dokumentärfilmerskan hade gjort en kortfilm som heter The Burrow. Den var jättefin, hon visade den och jag ska göra mitt absolut bästa för att på eget bevåg lobba in den på Stockholm filmfestival. Världen måste få ta del av den.

Pratade också med en snubbe som säljer erotiska e-books för runt åtta, tio tuss (SEK) om dagen. E-books. Utan bilder. Jag fattar inte.

Sen blev jag sjuuukt starstruck. Har man sett dokumentärfilmen Air Guitar Nation så vet man vem Bjorn Türoque är. Han är en av världens främsta luftgitarrister samt ytterst cool person, en sån som tar över ett helt rum med sin coolnes.
Grejen är att jag recenserade den filmen för City då det begav sig, jag gillade den. Jag gillade framför allt Bjorn så jag skickade honom ett äkta fanmail och vi bytte lite mail och blev vänner på Facebook. Men vi har aldrig träffats.
Men igår dök han upp.

bjorn_turoqueJag blev eld och lågor. Jag kunde knappt tala i normal samtalston. Jag sa “Du är Bjorn!” och han sa “Du är från Sverige!”.
Wooow…det var så stort. Tiden stannade. Universum höll andan.
Han var så old school cool, utan ansträngning. Hans fru var också en av de coolaste brudar jag fått äran att hälsa på. De bjöd in mig till delfinalen i luftgitarr i LA (!) men tyvärr är de i april, då är jag nog inte kvar här.

Alltså det var stort. Det var sjukt stort för mig.

2772864

Etiketter None

 • Fia, 10:48 am February 8, 2010:

  Kooooool!

 • Fia, 10:48 am February 8, 2010:

  Kooooool!

 • Göran, 5:16 pm February 8, 2010:

  Jag är grön av avund. Grön.

 • Göran, 5:16 pm February 8, 2010:

  Jag är grön av avund. Grön.

 • Jazzhands, 5:48 am February 9, 2010:

  Fortfarande starstruck, man. Fortfarande starstruck.

 • Jazzhands, 5:48 am February 9, 2010:

  Fortfarande starstruck, man. Fortfarande starstruck.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen