Jazzhands

Ge mig mer!

darlington

Utsikt från min/tenorens balkong. Snodde bilden från brosan. Gatan heter Darlington Avenue. Om jag ansträngde mig, satte på Kenny G, tände rökelse och åt ostron hade jag inte ens kunnat komma på ett mer romantiskt gatunamn.

Gillar också Fairfax, San Vicente Blvd, Kiowa och Citrus Ave. Fina namn.

Jag och bro tog ytterligare en heldag igår, i West LA. Promenerade längs La Brea vilket är ett underbart nöje, en lång bit av gatan (mellan Wilshire och 3rd, typ) är full av antikaffärer. Från 3rd eller Beverly Blvd kan man knalla ytterligare, men inte utan att stanna till vid Yogurtland, där man får göra sin egen frozen yogurt, komplett med topping och smak, välj bland tusen olika. Vi strosade vidare, genade genom Pan Pacific Park som var proppfull en lördagseftermiddag, med familjer som grillade, korplag i fotboll och basket, kids som gungade, klättrade, sprang. Föräldrar med matsäck, vattenflaskor och gott humör. Och hundar, alltid hundar.

bobKom till The Grove som i mitt tycke är den lyckligaste platsen på jorden. Där firade man Mardi Gras med pompa och ståt. Jag och bro delade på en fet bean/cheese-burrito men eftersom Peter har ett mål med att vara här – äta och bli fet – så köpte han även en tallrik från en brasilianskt köttbuffé. Det är det fina med Farmers’ Market, det finns något för alla. Jag körde på te och donut från Bob’s. Sen shoppade vi och avrundade vårt besök med att se The Wolfman. Filmen inleddes med reklam i säkert tjugo minuter. Efter trailern för Iron Man 2 kom det WOW-utrop i publiken och några (bland annat jag) klappade händerna. Tony Stark for president!

Som jag älskar The Wolfman (insert varg-som-ylar-mot-månen-ljud). En riktigt, fin, gammal hederlig film. Den typen av film som film uppfanns för. Ädla män som råkar ut för hemskheter medan en kvinna försöker rädda honom. Kvinnor som försöker rädda bestialiska män är något av en favoritgenre. Jag gillar också hedar, kostymfilmer och morrande hundar (Min favoritbok är Svindlande höjder). Och vem, jag frågar er vem, kvinna eller man, kan undgå att ha en crush på Benicio Del Toro?
Har han alltid varit lite rund, förresten? Tjock om rumpa och tjocka lår? Det har han, va? Har han varit naken i någon film? Bar överkropp i Traffic, vill jag minnas men var kan jag se mer?

245176~Benicio-Del-Toro-Posters

Etiketter None

 • Göran, 8:26 pm February 14, 2010:

  ååhh The Grove… #sakna

 • Göran, 8:26 pm February 14, 2010:

  ååhh The Grove… #sakna

 • Jazzhands, 8:40 pm February 14, 2010:

  Ja. Det förstår jag. Men nu pratade vi om Benicio Del Toro.

 • Jazzhands, 8:40 pm February 14, 2010:

  Ja. Det förstår jag. Men nu pratade vi om Benicio Del Toro.

 • 30-nånting, 9:52 pm February 14, 2010:

  Jag bockar av crush på Benicio. Han har alltid varit lite lönnis och samtidigt otroligt het. Jag har tyvärr inga tips om var du kan se mer Beniciohud, men vet du om det är sant att han och Scarlett hånglade i en hiss efter någon gala (Golden Globe/Oscarsgalan?) I så fall avundas jag Scarlett mycket mer än när hon var med flottiga Josh eller som nu med tvålfagre Ryan.

 • 30-nånting, 9:52 pm February 14, 2010:

  Jag bockar av crush på Benicio. Han har alltid varit lite lönnis och samtidigt otroligt het. Jag har tyvärr inga tips om var du kan se mer Beniciohud, men vet du om det är sant att han och Scarlett hånglade i en hiss efter någon gala (Golden Globe/Oscarsgalan?) I så fall avundas jag Scarlett mycket mer än när hon var med flottiga Josh eller som nu med tvålfagre Ryan.

 • Jazzhands, 10:42 pm February 14, 2010:

  Nåt med den där släpiga och samtidigt manligt lufsiga…jag vet inte. Men jag har också hört det där om Benicio och Scarlett! Kan ha varit på någon efterfest efter Oscars? Och då var hon sjukt ung och han stötte på henne. Kanske var det efter skilsmässan från hans andra fru, nu är han tydligen gift för tredje gången. Statistiskt sett kommer han ju att skilja sig från henne också. Då har jag en axel han kan få gråta ut på om han vill. Även om jag, statistiskt sett, inte håller måttet eftersom frugorna innan varit modeller…

 • Jazzhands, 10:42 pm February 14, 2010:

  Nåt med den där släpiga och samtidigt manligt lufsiga…jag vet inte. Men jag har också hört det där om Benicio och Scarlett! Kan ha varit på någon efterfest efter Oscars? Och då var hon sjukt ung och han stötte på henne. Kanske var det efter skilsmässan från hans andra fru, nu är han tydligen gift för tredje gången. Statistiskt sett kommer han ju att skilja sig från henne också. Då har jag en axel han kan få gråta ut på om han vill. Även om jag, statistiskt sett, inte håller måttet eftersom frugorna innan varit modeller…

 • Molly, 3:05 pm February 15, 2010:

  Alltid älskat Benicio. Tycker han gör sig bäst som lite sorglig dekistyp man gärna vill rädda, som i 21 Grams eller filmen som Susanne Bier gjorde, Things we lostin the fire? Det finns ju vissa män som verkligen gör sig smårultiga.

 • Molly, 3:05 pm February 15, 2010:

  Alltid älskat Benicio. Tycker han gör sig bäst som lite sorglig dekistyp man gärna vill rädda, som i 21 Grams eller filmen som Susanne Bier gjorde, Things we lostin the fire? Det finns ju vissa män som verkligen gör sig smårultiga.

 • Jazzhands, 6:22 pm February 15, 2010:

  Håller med, när sötnosen är på dekis och i behov av en kvinnas milda touch är han som bäst. Kom också att tänka på Fear and Loathing där han är på knarkdekis, ylar och skjuter med pistol. Också bedårande.

 • Jazzhands, 6:22 pm February 15, 2010:

  Håller med, när sötnosen är på dekis och i behov av en kvinnas milda touch är han som bäst. Kom också att tänka på Fear and Loathing där han är på knarkdekis, ylar och skjuter med pistol. Också bedårande.

 • Jonas, 4:37 pm February 16, 2010:

  I “Tid för hämnd” var han snarare ganska lik Daniel Gilbert: http://www.filmdope.com/Gallery/ActorsD/4480-11087.gif

 • Jonas, 4:37 pm February 16, 2010:

  I “Tid för hämnd” var han snarare ganska lik Daniel Gilbert: http://www.filmdope.com/Gallery/ActorsD/4480-11087.gif

 • blari, 2:42 am February 24, 2010:

  Han sitter med skjorten öppen i bilen i början av Fear & Loathing, men där är han ju direkt tjock.

  fejk-edit:
  Benicio Del Toro gained 40 pounds for his role as Dr. Gonzo and, in the commentary during the Criterion Collection version of the DVD, says to have done so by eating multiple donuts every day (IMDB)

 • blari, 2:42 am February 24, 2010:

  Han sitter med skjorten öppen i bilen i början av Fear & Loathing, men där är han ju direkt tjock.

  fejk-edit:
  Benicio Del Toro gained 40 pounds for his role as Dr. Gonzo and, in the commentary during the Criterion Collection version of the DVD, says to have done so by eating multiple donuts every day (IMDB)

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen