Jazzhands

En vanlig dag i paradiset, som Phil Collins skulle sagt

Skum LA-upplevelse i morse. Tio paparazzis stod och hökade på parkeringen tvärs över gatan, medan två mexikaner stod och lagade kristallkronan (är man tenor så är man) som föll ned över matbordet igår kväll, precis innan jag skulle se 24, och orsakade någon slags kortslutning.

Paparazzigänget väntade på någon som antagligen åt sin lunch på Tavern, ett fabulous ställe, runt hörnet med högt i tak, eget bageri och dyra luncher. Såg aldrig vem men efter ett tag, medan mexarna fick igång elen, så hördes ett himla liv, bilmotorer som drog igång och hojtanden.

Mexikanerna var sköna. Jag gav dem lemonade men det var tyvärr Light och smakade inte så gott. Tenoren envisas ju med att ha kandelabrar och kristallgrejor överallt, det är väl någon operagrej. Mexikanerna visste vem han var, tenoren. De såg hans bilder på väggen (han har inramade bilder och tidningsurklipp på sig själv på väggen) och började peka och sjunga.

Dörren till tenorens sovrum är låst men de var tvungna att öppna det eftersom elskåpet sitter där, tydligen. Jag har aldrig varit där inne, nu fick jag en skymt. Lite weird att han har inramade bilder på sig själv ovanför sängen, och på sängbordet.

Hur som helst. Paparazzin härjade utanför på gatan, mexikanerna fixade den absurt stora kristallkronan och jag åt min ekologiska lunch på balkongen. Kommer jag att få uppleva ett mer LA-ögonblick än detta?

SWGA 004

Etiketter None

 • Kristofer, 2:54 pm February 25, 2010:

  Älskar detta!

  /K

 • Kristofer, 2:54 pm February 25, 2010:

  Älskar detta!

  /K

 • Göran, 12:52 am February 27, 2010:

  det var uppenbarligen inte Fun Light.
  ..
  Eller så var det exakt vad det var..

 • Göran, 12:52 am February 27, 2010:

  det var uppenbarligen inte Fun Light.
  ..
  Eller så var det exakt vad det var..

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen