Jazzhands

Finnes: tablettask

Just det, är det någon av läsarna som lider av Crohns sjukdom förresten?

Skulle handla harmlösa tabletter för matsmältningen på drugstoren (de har hittills funkat bra) och det brukar vara rätt schysst att stå där och botanisera bland all medicin. Men just igår var det en och annan kund där och hyllan för magåkommor kändes plötsligt lite genant att kolla in. Så jag roffade bara åt mig något det stod “digestion aid” på.

Jag tog en tablett til och med, “i samband med måltid”, innan jag kollade ordentligt på paketet och såg att det var tabletter för folk med Crohns sjukdom. En, vad jag förstår, kronisk tarminflammation.

Dammit.

Etiketter None

 • Göran, 12:47 am February 27, 2010:

  när jag jobbade i London blev jag sjuk som ett as, hög feber å skit och kollade vad vi hade för febernedsättande på kontoret. “Night nurse” skulle visst vara det, så jag poppade två piller. Tjena. Jo visst hjälpte det en att sova. För det var sömntabletter snarare än febernedsättande. Så det hela slutade med att jag la mig ned på golvet och sov ett par timmar. Värdigt.
  ..
  So I feel you girl, I really do.

 • Göran, 12:47 am February 27, 2010:

  när jag jobbade i London blev jag sjuk som ett as, hög feber å skit och kollade vad vi hade för febernedsättande på kontoret. “Night nurse” skulle visst vara det, så jag poppade två piller. Tjena. Jo visst hjälpte det en att sova. För det var sömntabletter snarare än febernedsättande. Så det hela slutade med att jag la mig ned på golvet och sov ett par timmar. Värdigt.
  ..
  So I feel you girl, I really do.

 • Jazzhands, 1:06 am February 27, 2010:

  På något sätt skulle det kännas mindre pinsamt att ha Crohns sjukdom, jämfört med “generellt magont”.

 • Jazzhands, 1:06 am February 27, 2010:

  På något sätt skulle det kännas mindre pinsamt att ha Crohns sjukdom, jämfört med “generellt magont”.

 • Göran, 2:22 am February 27, 2010:

  jag orkar/vill inte googla crohns sjukdom. generellt settt så vill man ju8 inte ha sjukdomar som är uppkallade efter någon…

 • Göran, 2:22 am February 27, 2010:

  jag orkar/vill inte googla crohns sjukdom. generellt settt så vill man ju8 inte ha sjukdomar som är uppkallade efter någon…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen