Jazzhands

What up, dawg?

dog-pound-puppy

Det pågår värsta jättekampanjen här nu om att man ska adoptera herrelösa hundar. Man ska inte köpa dem, man ska ta dem som hamnat på hundhem. Tydligen har Kalifornien-bornas (jag vet inte om kampanjen är nationell) hundboom resulterat i att många tröttnat, de liksom hände bara på när alla skaffade jycke, och nu kastar de ut sina fyrbenta vänner.

Hilary Swank visar upp dina jyckar som hon räddat, och Twilightstjärnor poserar med bredbenta mutts. På tv går reklamslingor om hundar och katter som behöver hem och i Santa Monica sitter hundar och katter i små burar på gatan (!) och väntar på att bli adopterade.

Jag vet inte jag, men kanske detta vurmande resulterar i ytterligare en boom som sedan går i baklås? JAG blir till exempel sugen på att rädda en liten hundstackare. Men dels är jag allergisk och dels skulle jag ändå behöva lämna tillbaka honom om ett par veckor när jag flyger hem igen (vem vil gå ut med hund i snöstorm varje dag?).

Men faktum kvarstår: jag är sugen på att norpa en liten rackare.

Etiketter None

  • Göran, 12:49 am February 27, 2010:

    Tacka vet jag Korea, där äter man hundarna.. #provokatör

  • Göran, 12:49 am February 27, 2010:

    Tacka vet jag Korea, där äter man hundarna.. #provokatör

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen