Jazzhands

Den europeiska vännen

hangingEn kille kommer fram till mig, när jag står utanför Kitson Outlet och dricker te.
“So, where are you from?” säger han.

Jag blir förolämpad. Vad är det som skriker UTOMSOCKNES med mig?
Jag misstänker mina mörka, raka jeans. För lite bootcut, för mörka och för tajta kring lår för att vara yankeejeans.

Jag konsulterar Roni om detta. Hon säger, nej, det är inte dina jeans, det är bara så man börjar snacka med folk här eftersom i stort sett alla kommer någon annanstans ifrån. Eller låtsas att de gör det.

Jag tror henne inte, men i alla fall. Jag har en mörk jeansjacka på mig vid tillfället också. Inte helt LA, vad jag vet.

Snubben är jobbig, ger sig inte. Jag dricker upp mitt te och flyr. Känslan av att jag ser bortkommen och nyinflyttad ut gillar jag inte. Är strassjeans och Ed Hardy ett tänkbart alternativ, på allvar?
Nej.
Men kanske att jag ska börja använda mer läppglans i alla fall.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen