Jazzhands

Perfect red


Givenchy s/s 2011. Är det inte den perfekta röda läppstiftsnyansen som kläderna har här? Vad kom först, det röda läppstiftet att matcha kläderna, eller denna underbara nyans på kläder för matcha ett redan fulländat rött läppstift?
Och så svart till. Vitt för den som vill hålla det fresh. Color me suktad säger jag bara, och ge mig läppstiftet i nyans “Givenchy ss 2011”.

Dessutom gillar jag modellernas hårfärg – en slags blank smultronblond.

Kolla här sen vilket fint hår, eller framför allt – vilka fina ögonbryn. Också från Givenchy ss 2011. Alla modeller verkar sporta samma blekta bryn som fyllts i med lite penna för en fin 30-talsbåge, i kombo med ordentligt blek hy och blodröda läppar. Underbart, tycker jag. Som stumfilmsgudinnor! Här gäller verkligen en riktigt vit foundation. Lite krämig, färgad highlighter på kinderna om jag får gissa, blandad med foundation?

Underbart att se så fina, nakna ögon, det lyfter verkligen fram ansiktena, om man ska vara sån. Frågan är om de inte skippat mascaran också, för lite extra naken sårbarhet?

Frisyren sen – en blandning av stark valkyria och hälsosam bondmora med stora höbalar under armen. Älskar den.

Etiketter None

 • Darling, 8:52 pm February 10, 2011:

  Underbart! Frisyren får mig att associera (bara så där) till varma cockerspanielöron och doften av bullbak.

 • emma, 9:01 am February 11, 2011:

  Jag håller med ovanstående kommentar. älskar frisyrerna.

 • Julia, 6:17 pm February 11, 2011:

  Hej!
  FANTASTISK färg på läppstiftet på den övre bilden. Har varit ute efter liknande länge nu. Vet du var man kan hitta ett sådant, utan att behöva sätta till hela plånboken (chanel, givenchy etc är så dyrt!). Fattiga studenter vill också ha vackra saker.
  Tack för en grym blogg!

 • Caroline Hainer, 8:52 pm February 11, 2011:

  Kanske Revlon Matte In the Red?
  http://www.drugstore.com/revlon-matte-lipstick-in-the-red-007/qxp217389

 • Caroline Hainer, 9:03 pm February 11, 2011:

  Misstänker annars att det kan vara detta läppstift det rör sig om:
  http://www.parfumsgivenchy.com/make_up/lips_nails/rouge_interdit/the_shades/illicit_raspberry/colours_6_100_545_370.html

  MAC har liknande i sin Viva Glam-kollektion. Något säger mig att L’Oréal också har det. Jag ska lista bra budgetköp i allmänhet. Det blir ett inlägg inom snar framtid!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen