Jazzhands

Utmaningen!

Ha! Se här, jag har blivit utmanad (inser jag lite sent omsider). Det är Const som undrar om jag vågar mig på att gissa vad Marie-Louise Ekman bär för parfym. Är det något jag inte backar för så är det en doftutmaning så svaret lyder som följer:

“Marie-Louise är mogen, sexig och lånar sin mans kläder. Hon trivs i bylsiga gubbbyxor och herrskjortor. Tänker mig därför att hon skulle kunna använda en frisk, men kanske lite träig herrcologne, kanske Eau de Guerlain?
Men efter att ha funderat lite är jag helt övertygad om att hon använder Rive Gauche från YSL.
För det första tänker jag mig att hon gillar flaskan, en lite knasig cylinderformad sak i clowniga färger från 1969. Men doften passar henne också, den är unisex (Marie-Louise låter sig banne mig inte definieras!) och doftar ros och citrus men långt ifrån inställsamt. Bergamott och trätoner ser till att den är lite mer krävande än en vanlig blombukett. Precis som Marie-Louise själv”.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen