Jazzhands

Ett inlägg om BB

I år var det alltså fler sökande till Big Brother än någonsin tidigare. 7000 ansökningar. Vad betyder detta?

Jag vet faktiskt inte.
Man tror ju lätt att realitytrenden är överspelad, i alla fall BB-trenden. Men icke.

Kanske är det samma mekanismer som med Melodifestivalen – BB är också ett litet mikrosamhälle, som ligger fem år bakom allt annat. Alla “trender” som dyker upp i Melodifestivalen är så galet efter, och likadant är det i BB där man liksom nu, fem år senare, kör med ironiskt stora glasögon, väst och Stureplan.
Stureplan?
Jesus.

Gry Forsell, som jag generellt gillar, är inte heller helt modern när hon presenterar den enda färgade tjejen med ord som “Oprah” och “förort”.

En snubbe som ser ut som kusinen från landet som försökt kopiera storstadsstilen presenterar sig som “sex addict” och säger att han “ligger med tjejer typ fem dar i veckan. De vet vem jag är, men jag bryr mig inte ett skit vilka de är”. Sedan säger han att han hänger med kändisar “som Bingo Rimér” och gör fuck you-tecken. Det är hans mamma som har velat att han skulle söka. Varför? Hon vill väl stänga in honom i ett rum, långt borta från alla andra, i hundra dagar så han slipper göra bort sig så mycket.

Fakta: Nio av tio sökande gör fuck you-tecken och säger “jag har inga hämningar”.
Fakta 2: En mupp är kulturvetare och brukar roa folk med “stradpoesi”. Den stackarn kommer ju tyvärr åka ut först.

Etiketter None

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen