Jazzhands

Efter regn kommer solsken etc etc

On a brighter note…så har jag bokat om mitt hotell i LA, hittade ett bättre ställe i Beverly Hills. (Ja, Beverly Hills, var ska jag annars bo – Compton?) Det nya hotellet har gym och pool, vilket det tidigare inte hade. Det nya hotellet ligger några minuter längre bort från allt smaskigt medan det tidigare låg mitt i Pretty Woman-smeten. Men å andra sidan – gym och pool. Nu finns det inga ursäkter för semesterfetman längre. Donutfetman (den bästa av fetmor!). Nej, tvärtom, snart ska jag smidigt glida in i the LA way of life med dagliga löprundor på bandet och ett stilla morgondopp medan näringsidkarna på Rodeo Drive förbereder dagens kommers.

Skratta inte. Livslögnen är den bästa av lögner.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen