Jazzhands

Säsongens första misslyckande

Bilden av nederlaget. Känslan av att komma sexa i säsongens första filmquiz. Pyrrhussegern när jag och Linnéa “vann” den interna striden i laget om huruvida ett visst klipp var från 3000 miles från Graceland eller inte, men som sedan visade sig vara fel.

Nederlag är ordet. Eller om det är misslyckande som är ordet.

Visst, någonstans kan jag vara tacksam för att jag faktiskt inte kan Steve Martins karriär på handens fem fingrar, eller vem som regisserade honom i Snyltgästen (var det Frank Oz?). Men ett nederlag är ett nederlag, det kommer man inte ifrån. Även om Mattias bar världens i särklass bästa tröja (“I’m with stupid”) som han fått av mig. Det är motsatsen till nederlag, det är succé.

Etiketter None

  • Björn Olsson, 2:09 pm August 19, 2011:

    Nästa gång så är det pallplats, tro mig.

  • Mattias Vestin, 1:30 pm August 22, 2011:

    Nästa gång fixar Vestin pallplatsen!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen