Jazzhands

Chariot of fire

Sura granntantens triumf när hon upptäcker att det är HON och inte JAG som har rätt till tvättiden. Alltså DEN MINEN! Som en truts triumferande smirk när den lyckats stjäla en fet pommes frites från ett tjockt barn.

“Det är den 21.a idag, ser du”
“Är det den 21:a idag?” säger jag.
“Det finns en kalender här så du kan se själv”
“Ja, jag ser, jag har tagit fel på datum”
“Ja-a, det har du allt”

Jo, men det är ju klart. Finns ett tillfälle att vara otrevlig och spydig så tar man ju det förstås.
Kärring.

Etiketter None

 • Flemming, 7:03 pm August 21, 2011:

  Aaaaw duuuwd! That some fucked up shit right derre!!! Känns lite Ulysses, jag tänker cyklop-avsnittet om någon förstår vad jag menar. Implementera det i din bok. Perfekt om det blir ett film eller TV-manus. Jag tänker “grannen i Beck”, fast tvärtom. Spelad av… Suzanne Reuter tror jag faktiskt. Det ska vara lite förutsägbart. Mysigare så. Nån som dyker upp och pajjar vardagen lite regelbundet. Newman. Folk luv dat! Folk kommer att starta facebook-grupper på “Vi som inte gillar grannen i The Hainer Saga”.

 • Jazzhands, 7:22 pm August 21, 2011:

  Hon kan komma att bli en följetong – med tanke på att hon redan lämnat en arg lapp till mig vid tidigare tillfälle! Maken är förstås lika förutsägbar – en nervöst skrattande och artigt kuvad man som gör vad tanten säger.

  http://www.jazzhands.se/?p=3545

 • Flemming, 8:05 pm August 21, 2011:

  Hon är en guldgruva, subban.

 • Flemming Hummer, 11:20 am August 23, 2011:

  Bachman gör en Brunnberg:
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/republikan-lovar-billigare-bensin
  Great minds do think alike.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen