Jazzhands

Hej igen LA!

Så vi möts igen, du och jag. Redan när jag steg av planet, när jag såg den blå himlen och palmerna så spred sig en värme i kroppen. Precis som alltid,precis som i den här låten. Att taxichauffören var vresig och sa “Har aldrig hört talas om det” om mitt hotell gjorde ingenting. Jag gav honom skitlite dricks sen.

Hittade Francis Ford Coppolas vin “Sofia” i lokala mataffären om hörnet för 18 dollar. Jag dricker inte vin men funderar ändå på att slå till. Rosa, vacker flaska som ska vara det finaste i hans samling. Ska fundera på saken. Jag köpte i alla fall “assorted donut holes” för en dollar. Åt två stycken på balkongen med utsikt över Pico till frukost. Det ska bli 28C idag, tydligen.

Visst, tomheten när jag inser att mitt rum är ett dubbelrum och bredvid minibaren finns saker som “Romantic kit” och två champagneglas. Men så är det. Hotellet har fortfarande pool på taket, och erbjöd en “välkomst-Bellini” när jag checkade in. De kallar mig “Ms Hainer” och jag har redan kollat bussen jag ska ta till 50’s diner nedåt Venice, där jag brukade vara stammis och få “Längesen! Allt bra? Milkshake som vanligt?” när jag klev in och gled ned på de vinylklädda sätena.

Jag är väl lite LA-yr än så länge, full av virvelvindar i magen. Men ett står säkert – här älskar jag att vara.

 

Etiketter None

  • Flemming, 8:42 pm August 30, 2011:

    Låt oss hoppas att det inte blir som i den här låten:
    http://youtu.be/FQKF5LIsTNA

  • lisa, 7:50 pm September 1, 2011:

    låter helt underbart! åh vad jag önskar mer än något annat just nu att ha fått vara stammis på en 50’s diner någon gång i mitt liv.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen