Jazzhands

Forever mute

Fuck, jag trampar ju bara i klaveret hela tiden. Folk är så känsliga. Ett skålpund hit och ett skålpund dit. Bäst att jag inte säger någonting. Allt jag yttrar ska vara genomtänkt och PK. Jag ska bli Harpo Marx. Nästa gång ni ser mig kommer jag att kommunicera enbart med en primitiv tuta.

Det kommer att stämma, det där det som är det värsta. I alla fall om ni ser mig på måndag för då ska jag tillbaka till tandläkaren för session två av fyra (!) vilket kommer resultera i en fet bedövning som gör att jag ser lätt missbildad/utvecklingsstörd ut och inte kan prata ordentligt.

Men hallå, hur kan du säga “missbildad slash utvecklingsstörd”? Det är ju förolämpande och totalt ignorant!

Alltså, ni ser. Bäst att jag inte yttrar mig alls. Någonsin.

Etiketter None

  • Lasse, 9:42 pm January 3, 2012:

    Tutzi-Frutzi Icea-Cream!

  • 30-nånting, 8:31 pm January 4, 2012:

    Äh, jag tyckte det var kul jag!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen