Jazzhands

Nördhunken

Ser trailern till Wes Andersons nya film Moonrise Kingdom och slås av att jag satsat på fel kort här i livet. Jag skulle flyttat till NY i tidig ålder och satsat allt på att bjuda ut mig till 2000-talets främste auteur och snyggaste nördhunk.

Jag och Wes har ju setts ungefär fyra gånger varav jag lyckats göra ett intryck noll gånger. En gång var vi till och med på middag tillsammans. Visst, det var väl tjugo andra personer där men jag lyckades ändå prata ganska mycket med hans kumpan Jason Schwartzman. Men ändå lyckades jag inte, för en enda sekund, intressera Wes. Jag var helt och totalt osynlig och det är här jag alltså borde satsat hårdare. Åkt på researchresa till Austin där han pluggade film, beställt skräddarsydda, lite för små kostymer hos Mr. Ned och övat på att ha slappare handleder när jag dricker cappuccino.

Jag gjorde allt fel från början.
Detta är årets första, stora insikt. Och nu lägger jag allt åt sidan för att istället satsa på att bli Mrs. Wes Anderson innan året är slut. Nyårslöfte.

Etiketter None

  • håkanc, 12:22 pm January 13, 2012:

    Han polar ju och arbetar en hel del med Roman C-pola så där har du en dubbel in till drömlivet.

  • Jazzhands, 12:25 pm January 13, 2012:

    Min eminenta plan att göra om mig till Sofia Coppolas long lost twin har hittills inte gett den utdelning jag hoppades på….

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen