Jazzhands

Tomma slag i luften

Nä, men är det inte bäst att bara strunta i det helt och hållet då, säger jag till terapeuten. Bara utfärda ett totalt relationsförbud helt enkelt. Alla former av relationer. Relationsförbud for life.

På förekommen jävla anledning.

Terapeuten säger att ett halvår vore bra. Bra, säger jag. BRA!

Det börjar bli en riktig följetong detta. Jag är en levande parodi och att jag ens fortsätter att skriva om detta på Jazzy är en parodi i sig. Vem tror jag att jag är, Bridget Jones?

Jag frågar terapeuten igen om han inte borde förbjuda mig att prata med folk över huvud taget egentligen. Eller i alla fall folk av motsatt kön. De närmaste tio åren. Eller okej, det närmaste halvåret då.
Halvår blir bra, säger han.
Halvår blir bra, säger jag.
Men sen blir jag osäker så vi kommer överens om mars.

Jag är en relationsfara för både mig själv och andra.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen