Jazzhands

Go then, to Gothenburg

Är i Göteborg. Äter citrontårta. Ska presentera film. Lever drömmen.

En annan grej förresten. En viss butikskedja som skall förbli namnlös i detta inlägg stal 300 spänn från mig. Fuckerz. De vägrade erkänna ens när jag visade dem kvitto.

Jag ser därför ingen annan råd än att snatta från dem. Jag tänker bara snatta tills jag snott varor som uppgår till summan 300 kr. Jag har inget intresse av att stjäla för mer än så. Jag vill bara ha rättvisa, balans. Det är allt.

Har hittills bara lyckats sno för 45 kr men jag har tid på mig. Rättvisa har ingen deadline. Och Hainer hath fury.

Men annars är allt ok.

 

Etiketter None

 • håkanc, 12:01 am January 29, 2012:

  Fyfan vad stalkingpoäng jag ger mig själv. Inte bara en Jazzhands-spotting innan filmvisning utan även en Jazzhands-spotting mitt under hailande av taxi med kraftig STHLMs-vinkning. Stort!

 • Anna Nio, 12:12 am January 29, 2012:

  Fixa en kontoutskrift som bevisar saken så ska de inte kunna sätta sig på tvären mer. Eller så kan du snatta vidare, living on the edge lite grann sådär.

 • Jazzhands, 10:24 am January 29, 2012:

  Men åh! En stalker är det finaste man kan ha i mediesammanhang, anser jag. Såg du filmen eller var det bara allmän stalking/spotting när jag stressade in på biografen i sista stund/hailade cab på storstadsvis? Bra i vilket fall. Mycket bra.

 • Din ljuva väninna K, 10:48 am January 29, 2012:

  Ã…h herregud. Jag ser framför mig a never ending story som kommer leda till livslång förbittring och rynkor kring mun och ögon. För när du snattar därifrån nästa gång kommer du gripas av väktare och bli skyldig butiken skadestånd och sedan ska du ju snatta tillbaka skadeståndet och då åker du fast igen osv osv etc etc. Bör jag följa dig med kamera? Kan detta bli en Dox-dokumentär om några år?

 • Tigerman, 12:00 pm January 29, 2012:

  Jag såg filmen (awesome!) och önskar att jag sedan följt dig steg för steg till taxin men råkade bara håva in stalkerpoängen på gatan. Jag sa “Där är ju Jazzhands igen!” till biomedgångaren och han sa skamligt nog “Vem?” och jag svarade “Du förtjänar inte att veta”. Kommer jag vara där idag igen? Både innan, efter och under filmen? Du kommer aldrig veta.

 • Jazzhands, 12:08 pm January 29, 2012:

  Men K, ska vi berkligen låta de ONDA KRAFTERNA segra i samhället, alltså de som snor 300 spänn från oss? NEJ, säger jag. NEJ!

 • Jazzhands, 12:09 pm January 29, 2012:

  Tigerman/HåkanC, jag vill trycka din hand.

  PS. ÄLSKAR filmen. SÅ mycket.

 • Jessica, 11:42 am January 31, 2012:

  Nu tänker jag osökt på “Sagan om Erik Göranssons strid med det allmänna” ur Tage Danielssons “Sagor för barn över arton år”. Fast tvärtom, liksom.

  Jag håller principiellt med dig. Jag är en “Lev och låt leva”-person men också en “Jävlas du så jävlas jag”-människa så jag har inga moraliskt-etiska åsikter om din quest.

  Men vad gör du om de mot förmodan ger sig och återbördar dina 300pix? Behåller du dina kap som ränta? För går du tillbaka med dem så erkänner du ju brott och det säger min advokat att man aldrig ska göra.

  Jävla oskick att stjäla folks stålar. Jag tycker kort är mäkta bekvämt men det är sant att det är svårt för en butikskedja att orättfärdigt bemäktiga sig ens cash. Det är å andra sidan lättare för rånare. Hur man än vänder sig[…]

 • Jazzhands, 10:01 am February 1, 2012:

  Jag har ju redan gått dit med kvitto och allt men mupparna vägrar bekänna färg. Sen bad jag att, du vet, “få tala med chefen”. Det blev goddag yxskaft så jag ser ingen annan råd.

  Någon kompensation kommer det alltså inte att bli tal om, den har mupparna stängt. Aldrig att jag skulle erkänna brott, jag tänker inte ens skriva här huruvida jag satt igång min Operation Rättvisa eller inte, eller hur ställningarna är. Kanske 45kr plus för mig, och 255 plus för dem i nuläget. Kanske. Vem vet.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen