Jazzhands

Tjockisjobba

Att jobba hemifrån brukade inte vara ett hälsoproblem men har nu blivit det. På kontoret sitter jag visserligen ned hela tiden (halvtid på kontor numera) framför en dator, i ergonomisk oriktig ställning, men äter å andra sidan “ett rejält mål mat” och sedan inget mer under dagen. Zero snacks.

Hemma däremot, blir det idel pepparkakor, andra kakor och glass. Igår blev det extra glass eftersom jag bara lyckades springa i tjugo minuter due to min hälsena som vägrar sluta sabba. Och äter man glass bör man, som alla vet, toppa med grädde och maränger och på så vis trolla fram en marängsviss. Eller ska vi säga maräng suisse, som de säger på lokala lunchhaket Cassi.

Dilemma: jag får mer gjort hemma. Men jag blir fetare.
Jag får ingenting gjort på kontoret. Men jag håller mig borta från gotter.

Detta är ett problem.

Etiketter None

 • Flemming, 10:12 am February 1, 2012:

  Gotter!

 • Joel, 12:41 pm February 1, 2012:

  Du får skaffa en liten gungande fågel som kan skriva dina texter.

 • Jazzhands, 1:48 pm February 1, 2012:

  Och en muumuu.

 • Joel, 2:29 pm February 1, 2012:

  Jag var tvungen att bildgoogla för att förstå vad det var. Första träffen var mycket riktigt King Size Homer.

 • Jazzhands, 2:34 pm February 1, 2012:

  När han går in i klädbutiken för tjockisar säger de väl nåt i stil med “Vi har allt för den fetlagde mannen – stormönstrat, muumuus och fet man’s hat!”.

  Eller minns jag fel?

 • ellen, 3:16 pm February 1, 2012:

  jag röstar också på att du blir lite tjock och skaffar en muumuu, eftersom jag tror detta plagg kan vara ett bra snatteri-plagg (jag tänker på operation rättvisa naturligtvis). dessutom är det ju gott med glass.

 • Petter, 3:41 pm February 1, 2012:

  I don’t wanna look like a weirdo, I’ll just go with the mumu

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen