Jazzhands

Happy V-Day everyone!

Alla hjärtans dag, hörni. Rosorna som skulle delas ut i klassrummen, den ultimata förnedringen. Jag fick en röd ros (kärlek) och en rosa “vänskapsros” i ettan i gymnasiet men sen gick det bara utför. Tills man blev vuxen nog att kunna lägga enorma mängder pengar på kommersiella ting och överkompensera. Köpa både till sig själv och alla andra i omgivningen alltså.

Jag har inget emot att go all in och talar idag gärna om för mina vänner hur mycket jag gillar dem. Att jag sen brukar få endast ett kort på alla hjärtans dag – från mamma – är okej med mig. Det finns andra dagar om året att motta kärlek på.

Typ.

Etiketter None

  • Julia, 3:20 pm February 14, 2012:

    Jag tror aldrig jag fått något på Alla hjärtans, i skolan eller senare.

  • peter, 8:18 am February 15, 2012:

    Doh. Jag skickade inget kort 🙁

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen