Jazzhands

Catwalkin’

Inget nytt att rapportera. Inget att se, cirkulera.

Eller, ja, jag har ju sagt upp mig från mitt day job för att bli författare på heltid. No biggie. En månad kvar på (halvtids)kneget sen så. Sen ska det skapas. Kärleken är som en gammaldags handstil, lite lutande osv. Ett mirakel.

Och så vidare.

Annars ingenting. Jo, jag gick till doktorn med foten som hindrar mig från att springa som jag vill och fick diagnosen “akilleshäl”. Finns det en bättre, snyggare och alltigenom mer episk diagnos? Det skulle vara megalomani då, men den är inte lika lättbotad.

Akilleshäl. Jag lider av akilleshäl.
Citera mig gärna.

Etiketter None

 • Daniel, 4:00 pm February 20, 2012:

  Så alldeles fantastiskt när ens akilleshäl faktiskt är hälen. Lycka till med boken, hoppas det blir av nu. Att du får till det. Heja.

 • doktorn, 3:37 pm February 21, 2012:

  Ehm.. Det är nog akillestendinit han/hon menade, dvs det latinska namnet för hälseneinflammation… Finns inget som heter “Akilleshäl”, åtminstonde inte i den medicinska världen.

 • victoria, 5:22 pm February 21, 2012:

  nej nej, förstör inte det här nu, akilleshäl är MYCKET bättre än “hälseneinflammation”!

 • Jazzhands, 11:46 pm February 21, 2012:

  Alltid kommer det nån vuxen och förstör…

  Närå!

  Självklart har hälgrejen nåt fancy läkarnamn. Fortfarande bästa diagnosen. Appendix, blindtarmen. Same, same.

  Bättre nu, för övrigt. Har gjort mina “tåhöjningar” enligt ordnination.

 • Lasse, 10:37 am February 22, 2012:

  Väldigt mycket bättre än podager…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen