Jazzhands

Everybody’s talkin’

Frilansdag. Bra att bli påmind om hur det brukades kännas. Hur jag brukade sova till nio, gå upp och sätta mig vid datorn och gnugga mig i ögonen medan det där MAC-ljudet kickade igång.

Jobblunch med Kalle som jobbar på Femman. Vi pratade om Once Upon a Time som är riktigt mysig på sina håll även om en överspelande Robert Carlyle ger lite tacky Harry Potter-vibbar då och då. Spännande utan att vara läskig, roligt för hela familjen och så vidare. Kalle sa att den hade högre tittarsiffror än nåt fotbollsevent (Superbowl?) viket fördomsfullt gör att jag föreställer mig att modern och dottern i den amerikanska genomsnittsfamiljen tvingar pappa att byta kanal.

Sen en tur på NK och intagandet av en minisemla. Why not, det är den fetaste tisdagen på året. Superfet. Gick förbi den helt och hållet vidriga “utställningen” eller vaffan den nu är nere på köksavdelningen där störda människor gjort tallrikar med tuggavtryck i för 600 spänn för att påminna oss om att det finns svältande barn i Afrika, och en keramikkruka med en man som idkar fellatio på en annan för att vi aldrig ska glömma att det finns homosexuella som har det svårt.

De kan dra åt helvete (konstnärerna alltså, eller vad de nu kallar sig) naturligtvis. Fick en instinktiv lust att sno något men insåg snabbt att detta skulle vara en missriktad protestaktion. Ungefär lika missriktad som dessa konstnärers (formgivare? Whatever) försök till “dialog”. Och är det något jag inte vill så är det att bli förknippad med formgivarmiffon så jag drog därifrån.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen